• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Strelica" iz Barse: VAR bi oduzeo Realove titule

Autor mondo.rs

Novi igrač Barselone bez ustezanja rekao šta misli o uspesima najvećeg rivala u Ligi šampiona.

Iskusni Arturo Vidal (31) stigao je ovog leta u Barselonu iz Bajerna i nije bilo potrebno da dodatno naglašava da će biti posebno motivisan u derbijima protiv Reala.

Čileanac je i u dresu nemačkog prvaka imao veliku želju da osvoji Ligu šampiona, ali je prošle godine ispao od Reala u polufinalu, a godinu pre toga u četvrtfinalu najjačeg takmičenja.

Prema njegovom mišljenju, u oba slučaja su greške sudija imale veliki uticaj na to ko će "izaći" iz tih dvomeča kao pobednik.

"Svaki fubdaler sanja o peharu Lige šampiona, nikad ga nisam osvojio i to mi je velika želja. Možda bih ga imao sa Bajernom da je bio VAR protiv Reala, siguran sam da bismo dva puta bili najbolji u Evropi", rekao je Vidal za katalonski Mundo Deportivo.

Temperamentni Čileanac bio je jedan od najglasnijih posle ispadanja od Reala, prvo je optužio mađarskog sudiju Viktora Kasaija da je "pokrao Bajern", a onda i godinu dana kasnije turskog arbitra Džunejta Čakira.

Upravo je osvajanje "ušatog trofeja" razlog zašto je Vidal prešao u Barselonu.

"Barselona je često bila najbolja i želim da budem deo tog kluba u uspesima. Hoću da osvajam titule, zato sam u Barseloni", naglasio je vezista koji je stigao u klub umesto Paulinja, jer je Brazilac morao da se vrati u kineski Gvangžu, koji ga je prošle sezone pozajmio Kataloncima.

I taj povratak uzrokovao je da naš Nemanja Gudelj postane prekobrojan stranac u ekipi Fabija Kanavara u Aziji, pa je zato naš reprezentativac prihvatio poziv da se vrati u Evropu i da nastavi karijeru u Sportingu, što je ove nedelje zvanično potvrđeno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC