• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanišić za MONDO: Đuričić ima punu podršku!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Prvi čovjek Zvijezde 09 za naš portal potvrdio da nema govora o odlasku Milana Đuričića sa klupe semberskog premijerligaša. "Čista dezinformacija", kaže Boris Stanišić.

Pojedini mediji u BiH prenijeli su vijest da je Milan Đuričić otpušten sa klupe Zvijezde 09 nakon poraza od Sarajeva u subotu, ali predsjednik kluba iz Etno sela Stanišiči Boris Stanišić potvrdio je za MONDO da se radi o čistoj dezinformaciji i da u Upravi debitanta u Premijer ligi BiH uopšte nisu razmišljali o promjeni trenera.

Iako im ubjedljiv poraz od Sarajeva (0:4) nikako nije prijao, Stanišić je naglasio da srpski stručnjak ima punu podršku.

"Đuričić ostaje na klupi Zvijezde 09, a sve drugo su čiste dezinformacije. Uopšte se njegov ostanak ne dovodi u pitanje", jasno je poručio prvi čovjek semberskog premijerligaša u izjavi za MONDO.

Zvijezda 09 poslije nepotpunih sedam kola, uz utakmicu manje, nalazi se na posljednjem mjestu bh. elite sa samo tri osvojena boda, ali kako ističu u klubu, dosadašnji rezultati su većinom očekivani.

"Nije sramota izgubiti od Željezničara i Sarajeva. Sve je to očekivano, s obzirom da se radi o veoma jakim timovima. Možda smo malo nezadovoljni intertnošću igrača, ali igrače koji su igrali Prvu ligu RS pokušavamo da uvedemo u premijerligaški fudbal. Ide to malo teže nego što smo očekivali", iskren je Stanišić.

Zvijezda 09 će u srijedu odigrati zaostali meč protiv Zrinjskog, a trenutno dijeli posljednje mjesto sa ekipom Mladosti.

Oba tima do sada su upisale po tri remija i jedine su koje nisu osjetile slast pobjede u dosadašnjem dijelu sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC