• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Noćna mora" lepog fudbala ponovo nije izdržala!

Autor mondo.rs

Gvardiola je počeo s dvojicom napadača, ali nisu oni odlučili...

Njukasl se drugi vikend zaredom grčevito branio - i nije izdržao!

Ekipa Rafaela Beniteza koja je posle 18% poseda lopte protiv Čelsija (1:2) ponovo defanzivno orijentisana izašla na "Etihad" protiv Sitija koji je dominirao, mučio se da "probije" bunker", ali uspeo to da uradi dva puta protiv tima koji je samo 22% vremena držao loptu.

Gvardiola je na teren poslao dvojicu napadača - Serhija Aguera i Gabrijela Žesusa - no, treću pobedu u četiri meča doneli su Rahim Sterling u 8. i Kajl Voker u 52. minutu.

MANČESTER SITI - NJUKASL 2:1 (1:1)

S obzirom na to da Gvardiola nije imao na raspolaganju najjači sastav zbog povrede Kevina de Brujnea i "klupske suspenzije" Liroja Sanea, koga je katalonski stručnjak kaznio "pogledom s tribina" zbog neodgovarajućeg stava na treninzima, sve oči bile su uprte u Serhija Aguera kome je Njukasl jedna od omiljenih "mušterija" u Premijer ligi.

Ulazio je Argentinac u šanse, ređe nego na prethodnim mečevima zbog "zgusnute" odbrane Rafe Beniteza, a na debakl je zamirisalo u 8. minutu kada je Sterling pogodio.

/Svi strelci, rezultati i tabela nakon nekompletnog 4. kola Premijer lige/

Englez je lepo gađao "dijagonalu" na asistenciju Benžamana Mendija, ali je kontra Salomona Rondona donela izjednačenje "svrakama" posle pola sata igre kada je na drugoj stativi loptu sačekao Deandre Jedlin, tragičar na meču protiv Čelsija.

Nervozan je bio Gvardiola zbog novog propusta odbrane, ali je upravo defanzivac doneo pobedu. "Tukao" je snažno Kajl Voker u 52. minutu i srušio Dubravku.

Pravo je čudo kako češki golman do kraja nije primio još neki gol pošto je u nekoliko navrata čudesno intervenisao, ali biće potrebno mnogo više Njukaslu ukoliko misli da zadrži premijerligaški status i dogodine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC