• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo je miran: Ma kakav otkaz, to košta!

Autor mondo.rs

Kada pobjeđuje osjeća se bolje i spreman je za ovakve komentare...

Već smo navikli da ekipe koje predvodi Žoze Murinjo "implodiraju" u trećoj sezoni, a naznake toga mogli smo vidjeti i u utakmicama protiv Brajtona i Totenhema.

Slavni Portugalac je ipak uspio da "trgne" ekipu i da sa Junajtedom slavi na teškom gostovanju Barnliju (2:0), tako da će biti miran bar na dvije sedmice tokom reprezentativne pauze i neće se konstatno pričati o njegovom odlasku.

Murinjo je već pravio scene, poput one kada je urlajući da svi menadžeri PL zajedno imaju titula kao on - napustio konferenciju za medije, ali se očigledno sada osjeća bolje.

"Kažu da sam u opasnosti, ali ja ne mislim da je tako", rekao je Murinjo.

"Ako me otpuste, da li imate ikakvog pojma koliko će novca morati da mi daju?", podvukao je menadžer Mančester junajteda govoreći za italijanske medije.

Očigledno smatra da je "otkazna klauzula" jedan od osigurača da ga "crveni đavoli" neće otpustiti ove sezone pošto je ugovorom vezan do 2020. godine, pošto je prethodno produžio ugovor s klubom u januaru.

Prema prethodnom ugovoru Murinjo je godišnje zarađivao oko 15 miliona funti, dok nije saopšteno koliko je propisano povećanje po novom parafu.


Pošto mu je ostalo dvije godine ugovora - Junajted bi u slučaju otkaza morao da mu plati sav preostali novac, što znači da bi Portugalac od razlaza sa timom sa "Old Traforda" prihodovao minimimalno 30 miliona funti.

Žoze Murinjo je jedan od najtrofejnijih trenera svijeta, a u Junajtedu od 2016. godine i s ovim klubom je osvojio Liga Kup, Komjuniti šild i Ligu Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC