• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo na rubu, novi poraz OČAJNOG Junajteda!

Autor mondo.rs

Nova loša partija "crvenih đavola" i već treći prvenstveni poraz...

Murinjo je ponovo u problemu!

Mančester junajted je u utorak eliminisan iz Liga kupa od drugoligaša Derbija posle penala, da bi već u subotu zabeležio i treći ovosezonski poraz u Premijer ligi.

"Crveni đavoli" su još jednom odigrali bezidejno, beskrvno i nezainteresovano, pa ni ovoga puta neće izostati priče o smenu Portugalca kod koga Mančester junajted igra loše i beleži još lošije rezultate, pa se uoči meča već pričalo o dolasku Zinedina Zidana.

Tim Žozea Murinja ovoga puta je nadigrao Vest Hem i zasluženo slavio pred svojom publikom, a biće zanimljivo čuti šta "Specijalni" ima da kaže posle meča u kom je izostavio Sančeza i Lingarda, odnosno iz igre "povukao" Pola Pogbu posle 70. minuta fudbala. Čini se da odnosi na relaciji trener-igrači nisu ni blizu dobri kao nekada...

VEST HEM - MANČESTER JUNAJTED 3:1 (2:0)

"Čekićari" su loše ušli u sezonu i izgubili četiri uzastopna mečeva, ali da tim Maurisija Pelegrina definitivno poseduje kvalitet bilo je jasno posle meča s Čelsijem (0:0).


Zaigrali su odvažno na početku meča i već posle pet minuta poveli prvencem Felipea Andersona, nakon loše ofsajd zamke na desnom krilu koju je u asistenciju pretvorio iskusni Pabla Zabalete. Ni nakon toga nisu stali domaći, ali do gola su stigli tek u 43. minutu posle šuta Andreja Jarmolenka koji je u sopstvenu mrežu skrenuo nesrećni Viktor Lindelef.

Iako je meč počeo s trojicom zadnjih veznih (Matić, Mektominej i Felaini) ispred kojih je igrao Pogba, i tim nije zabeležio nijedan šut u okvir gola u prvom poluvremenu - s tim da je Lukaku pogodio stativu, Murinjo nije napravio nijednu promenu na pauzi...


Tek nakon izlaska Pogbe iz igre, Junajted je došao do gola Markusa Rašforda posle kornera u 71. minutu, ali samo tri minuta kasnije raspršene su nade u preokret.

Marko Arnautović je dobio savršen pas Marka Nobla i mogao je da bira gde će da šutira. I nije promašio! Ako Murinjo kojim slučajem ostane u Junajtedu, sigurno je da će pokušati da dovede baš Austrijanca koga je "merkao" još ovog leta.

Junajtedu sledi meč sa Valensijom u Ligi šampiona (pratite na Arena Sport na mts TV), a podsećamo da u slučaju otkaza Murinju - Portugalcu sledi ogroman novac.

PREMIJER LIGA 7. KOLO:

Vest Hem - Mančester junajted 3:1 (2:0)
/Anderson 5, Lindelef 43ag, Arnautović 73 - Rašford 70/

Arsenal - Votford (16.00)
Everton - Fulam
Hadersfild - Totenhem
Mančester siti - Brajton
Njukasl - Lester
Vulverhempton - Sautempton
Čelsi - Liverpul (18.30)

nedelja

Kardif - Barnli (17.00)

ponedeljak

Bornmut - Kristal Palas (21.00)

TABELA: Liverpul 18, Mančester siti 16, Čelsi 16, Votford 13, Totenhem 12, Arsenal 12, Mančester junajted 10, Bornmut 10, Lester 9, Vulvs 9, Kristal Palas 7, Everton 6, Brajton 5, Sautempton 5, Fulam 5, Barnli 4, Vest Hem 4, Njukasl 2, Kardif 2, Hadersfild 2.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC