• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo koncizan i samo malo neprijatan

Autor mondo.rs

Konferencija za medije menadžera Mančester junajteda pred meč protiv Njukasla trajala je tri i po minuta.

Žoze Murinjo priznao je da je aktuelna serija od četiri utakmice bez pobede "neprihvatljiva" za klub veličine Mančester junajteda i da je zato vrlo važno osvojiti tri boda u utakmici 8. kola Premijer lige protiv Njukasla (subota, 18.30).

"Kod kuće imamo samo jedan poraz od početka sezone. Od poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima izgubili smo samo jednu, ali na 'Old Trafordu' imamo tri uzastopna remija. Nismo osetili gorčinu poraza, ali ni radost pobede. Možemo mnogo bolje od pozicije na kojoj smo sada i zato je važno da u subotu probamo da osvojimo tri boda", rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za novinare koja je počela u 8.30 po lokalnom vremenu.

"Specijalni" je još izjavio da izuzetno poštuje stratega gostiju Rafaela Beniteza, sa kojim je vodio žestoke bitke još dok su sedeli na klupama Čelsija i Liverpula pre petnaestak godina.

"Njegovi timovi su uvek odlično organizovani i čvrsti kada igraju sa protivnicima iz gornjeg dela tabele. Benitez je majstor da označi protivnikove vrline i pronađe načine da ih osujeti. Ove sezone nisu osvajali bodove protiv favorita, ali su im pravili probleme i gubili 'tesnim' rezultatima. Zato očekujemo težak meč", naveo je Murinjo.

Upitan zbog čega Mančester junajted ove sezone ne funkcioniše dobro, Murinjo je odgovorio:

"Iz više razloga".

Možete li da kažete koji su to razlozi?

"Ne".

"Crveni đavoli" su uoči 8. kola u sredini premijerligaške tabele sa polovičnim učinkom - tri pobede, jedan remi, tri poraza, za ukupno 10 od mogućeg 21 boda. Uz to imaju negativnu gol-razliku 10:12.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC