• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija i bez Matića

Autor mondo.rs

Selektor Mladen Krstajić na meču protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija neće moći da računa ni na igrača Mančester junajteda

 Srbija i bez Matića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Srbija će na predstojećim duelima u Ligi nacija, protiv Crne Gore u četvrtak i Rumunije u nedelju, nastupati bez kapitena i njegovog zamenika.

Posle Aleksandra Kolarova, koji je polomio prst na nozi, selektor Srbije Mladen Krstajić neće moći da računa ni na Nemanju Matića.

Fudbaler Mančester junajteda je zaradio brojne udarce na meču Premijer lige protiv Njukasla, a najveći problem su povrede leđa i članka, zbog kojih neće biti u stanju da pomogne "orlovima", prenose "Večernje novosti".

Engleski klub saopštio je da srpskog fudbalera očekuje pauza od najmanje sedam dana, odnosno u periodu kada reprezentaciju Srbije očekuju mečevi u Ligi nacija.

Krstajić je zakazao okupljanje u Staroj Pazovi za popodne, a večeras će reprezentacija odraditi i prvi trening. Nakon toga biće poznato na koji će tim selektor Srbije moći da računa na predstojećim duelima.

Srbija protiv Crne Gore igra u Podgorici u četvrtak od 20.45 časova, a tri dana kasnije gostuje Rumuniji u Bukureštu. Taj duel zakazan je za 15 sati.

Nakon dva kola Lige C Lige nacija, Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, a Litvanija je bez bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC