• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šefe", počivaj u miru

Autor mondo.rs

Fudbaleri i stručni štab zajedno sa brojnim navijačima Lestera odali poštu nastradalima u padu helikoptera, među kojima je bio i vlasnik kluba.

Fudbaleri Lestera i članovi stručnog štaba odali su poštu vlasniku kluba Višaju Šrivadanaprabi i drugim nastradalima koji su poginuli u padu helikoptera u blizini stadiona posle utakmice sa Vest Hemom.

Šrivadanapraba i još četiri osobe poginule su u subotu uveče, kada se helikopter srušio na parkingu ispred stadiona King Pauer.

Golman Kasper Šmajhel i napadač Džejmi Vardi stajali su pored potpredsednika kluba Ajavata Šrivadanaprabe, sina poginulog predsednika, a tu je bio i ostatak ekipe, koji je zajedno sa brojnim navijačima položio cveće ispred stadiona.


"Skaj" je preneo da je fudbalerima Lestera ponuđeno savetovalište usled žalosti, pošto su se suočili sa smrću predsednika kluba.

Ispred stadiona došli su i članovi porodice Šrivadanapraba, supruga Aimon i ćerka Voramas.

Cela ekipa i stručni štab okupili su se u ponedeljak ujutro u trening centru, ali formalni trening nije održan. Neki od njih su posetili fizioterapeuta, a ostali su pričali o uspomeni na čoveka koga su zvali "šef".

Fudbaleri su samovoljno odlučili da u grupi dođu na stadion, da vide hiljade ostavljenih poruka, sveća i buketa cveća i odaju poštu.

Klub poštuje svoje dužnosti poslodavca, pa su igrači obavešteni da mogu da uzmu koliko god im je potrebno vremena da tuguju.

Igrači Lestera, kao i ostali bivši i sadašnji fudbaleri i sportski radnici, su na društvenim mrežama ostavljali poruke i odali poštu poginulom 60-godišnjem tajlandskom milijarderu.

Šrivadanapraba je kupio Lester u avgustu 2010. godine za 50 miliona dolara i manje od šest meseci kasnije postao je predsednik kluba.

Pod njegovim vođstvom klub je 2014. godine ušao u Premijer ligu, a u sezoni 2015/2016. osvojio je titulu, uprkos tome što su šanse bile 5.000:1.

Prema magazinu Forbs, klub sada vredi 476 miliona dolara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC