• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Apelujem na igrače, ostanite dobri

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"Crveno-plave" u 13. kolu Prve lige Republike Srpske očekuje gostovanje Tekstilcu u Derventi.

 Izjave Darko Vojvodić i Bojan Burazor pred utakmicu sa Tekstilcem u Derventi Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Borac je u 2. kolu Prve lige Republike Srpske kao domaćin na "Gradskom stadionu" uspio da savlada Tekstilac, ali ne bez problema.

Iskusni Ozren Perić je u 37. minutu dobro je izveo slobodan udarac i zatresao mrežu Nemanje Trkulje za vođstvo gostiju, ali ekipa Borca je u nastavku poslije samo četiri minute igre golom Miloša Žeravice stigla do izjednačenja, da bi pogodak vrijedan tri boda postigao mladi Vladan Danilović pet minuta prije kraja susreta.

Upravo zbog te utakmice Darko Vojvodić poziva na oprez pred ulazak u završnicu prvog dijela šampionata.

"Veoma važna utakmica za nas, možda i najvažnija u ovoj polusezoni. Apelujem na moje igrače da budu maksimalno ozbiljni i da privedu kraju sve ovo što su dobro uradili u prethodnom periodu. Pozivam ih javno da budu dobri, onakvi kakvi jesu i kakvi su bili do sada. Moraju biti pravi u ove posljednje četiri utakmice. Minuli rad ne postoji, u fudbalu se živi i radi za trenutak", rekao je trener Borca.

Vojvodić je u analizi ekipe Tekstilca primijetio njihovu odličnu igru u tranziciji.

"Tekstilac je neugodna ekipa, što je pokazala u duelu sa nama na našem stadionu. Igraju perfektno u tranziciji i neće nam biti lagano. Posao nam još više otežava to što se sve ovo polako približava kraju i pomalo smo zasićeni i umorni. Ali, apelujem još jednom na sve igrače, zajedno sa mnom, da ovo privedemo kraju kako treba", dodao je Vojvodić.

On sutra neće moći računati na Demira Jakupovića i Aleksandra Radulovića, dok su se Nikola Mazić i Igor Aničić oporavili, ali Vojvodić ne želi da ih "požuruje" i rizikuje da obnove povrede.

"Idemo na noge jednoj domaćinskoj ekipi koja igra agresivno i ima iskusnih igrača, ali naš cilj se zna. Svaku utakmicu idemo na pobjedu, a tako se i odnosimo prema našem poslu", rekao Bojan Burazor, dvostruki strijelac u banjalučkom derbiju Željezničara i Borca, ujedno i junak 12. kola Prve lige Republike Srpske.

Podsjetimo, da će Tekstilac do kraja jesenjeg dijela prvenstva predvoditi igrački "tandem" Dragan Jolović i Dejan Plisnić pošto je Igor Janković, bivši trener Borca, podnio ostavku na mjesto šefa struke prvoligaša iz Dervente.

Utakmica Tekstilac - Borac igra se sutra u Derventi, a početak je u 14.00 časova.

PRVA LIGA REPUBLIKE SRPSKE - 13. KOLO:

Sloboda - Željezničar
Slavija - Sloga Gornje Crnjelovo
Alfa Modriča - Drina
Rudar - Sutjeska
Podrinje - Kozara
Tekstilac - Borac

TABELA: Borac 32, Sloga 28, Rudar Prijedor 16, Podrinje 16, Slavija 16, Željezničar 15, Tekstilac 14, Alfa Modriča 14, Sutjeska 13, Kozara 16, Sloboda 13, Drina 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC