• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić o problemima: To je život

Autor mondo.rs

Selektor ne želi da tuguje zbog povređenih igrača, već najavljuje da će sa raspoloživim snagama ići na pobedu protiv Crne Gore.

 Srbija Crna Gora Liga nacija Mladen Krstajić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Koga nema, bez njega se može i mora".

Fudbalska reprezentacija Srbije ima dosta problema sa povređenim igračima uoči poslednja dva duela Lige nacija, protiv Crne Gore u subotu od 15 časova na stadionu Rajko Mitić i Litvanije u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Na teren protiv "sokolova" neće moći Sergej Milinković-Savić, Marko Dmitrović, Filip Kostić i Ljubomir Fejsa, ali selektor Mladen Krstajić ne želi da tuguje, već najavljuje napad na protivnički gol.

"Mora se bez onih kojih nema, to je život i posao, da krećemo u borbu sa snagama koje imamo. Svaku utakmicu želimo da pobedimo bez obzira na sve. Osećam da napredujemo u svakom smislu, ekipa raste", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi i dodao:

"Poštujemo Crnu Goru kao reprezentaciju i selektora Ljubišu Tumbakovića, koga gledam kao šefa. Možemo da napravimo iskorak i ostvarimo zacrtani cilj, da budemo prvi u grupi".

Selektor je najavio moguću promenu formacije, s obzirom na odličnu formu mnogih reprezentativaca Srbije.

"Prvi put u poslednje vreme su skoro svi standardni i bitni faktori u svojim timovima. Mnogo je važno da izađemo kao tim onako kako treba. Može se desiti da promenimo taktiku, da se možda pojavimo u neočekivanoj formaciji. Menjali smo sastav do sada, taktiku ne, moglo bi da se desi i da promenimo taktiku, iz razloga jer imamo kvalitetne igrače koji mogu da odgovore na svojim pozicijama onako kako treba. To je luksuz u ovom momentu za mene, a možda i mali problem. Ima momaka koji očekuju šansu, voleo bih kada bi mogla 23 igrača da budu na terenu".

Upitan ko će izvoditi penale, s obzirom na to da je Dušan Tadić dosad promašio dva, Krstajić je odgovorio:

"Odlučio sam da Dušan Tadić sam odlučuje ko će da izvede penal".

Srbija je i u oktobarskom ciklusu bila oslabljena neigranjem Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića, ali je uspela da savlada Crnu Goru u Podgorici 2:0 i potom odigra 0:0 u Bukureštu sa Rumunijom. Krstajić je naveo da je odsustvo pomenutih igrača bio veliki hendikep, ali da je ekipa pokazala karakter.

Naši fudbaleri dve utakmice pre kraja vode na tabeli sa osam bodova. Sledi Crna Gora sa sedam, pa Rumunija sa šest, dok je Litvanija bez ijednog boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC