• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić hteo o cvetu, ne i o "izdaji otadžbine"

Autor mondo.rs

Jedan od lidera srpske reprezentacije govorio je o tome kako je njegova poznata odluka prihvaćena u Mančesteru. Na pitanje o poruci da ga je "otadžbina izdala"

 Nemanja Matić o cvijetu maka Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić, vezista srpske reprezentacije i Mančester junajteda, bio je u prethodnom periodu češće u medijima zbog nefudbalskih aktivnosti nego zbog svojih i timskih igara.

Naš iskusni internacionalac odbio je ovog meseca da stavi na dres simbol cveta maka, kojim u Engleskoj obeležavaju Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

U javnom obraćanju javnosti, na svom Instagram profilu, on je objasnio da ga taj cvet podseća na NATO agresiju i bombardovanje Srbije u proleće 1999, koje je doživeo u rodnom Vrelu.

Ovog petka, u najavi utakmice Lige nacija protiv Crne Gore (subota, 15 časova), Matić je izašao pred srpske novinare i pristao da prvi put javno govori o tome.

"Klub mi nije zamerio, to je moje pravo i na mom Instagramu stoji jasno zašto sam to uradio. Takođe, igrači nisu komentarisali i njima je jasno zašto nisam nosio", rekao je Matić u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Međutim, ono o čemu Nemanja nije hteo da govori ticalo se njegove poruke da ga je "otadžbina izdala", objavljene početkom oktobra. Upitan na šta se to odnosilo, Matić je rekao:

"Zadržao bih za sebe".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC