• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deža vi iz 2014: Srbin, Benfika, Liverpul i 20 miliona

Autor mondo.rs

Samo ovoga puta nije u pitanju "crveni" deo Liverpula.

 Deža vi iz 2014: Srbin, Benfika, Liverpul i 20 miliona Izvor: MN PRESS

Andrija Živković nije igrao standardno za Benfiku u dosadašnjem delu sezone, ali ga mnogi klubovi i dalje intenzivno prate...

Kako prenosi "Dejli Mejl", jedan od njih je i Everton koji će pokušati da ga dovede u zimskom prelaznom roku i za brzonogog krilnog igrača spremni su da ponude 20 miliona funti, što je verovatno prihvatljivu za "orlove".

"Žile" je prošle sezone bio daleko standardniji dok je u tekućoj sezoni skupio tek 275 minuta ulazivši mahom s klupe, a zabeležio je i dve asistencije.

Sa Benfikom ima ugovor do 2021. godine, a primetio ga je portugalski menadžer Marko Silva koji očigledno prati i prvenstvo zemlje u kojoj je rođen, pa želi da već u januaru bude akvizicija njegovog kluba koji je tokom leta potrošio već ogroman novac...

Zanimljivo, Benfika je pre četiri godine prodala srpskog igrača u Liverpul za 20 miliiona funti, samo što je tada to bio Lazar Marković stigao u "redse", a nadamo se da će Živković, ukoliko do transfera i dođe, dobiti šansu za razliku od dve godine starijeg Markovića. 


Navodno, Benfika je po potpisu ugovora s Živkovićem u ugovor stavila "izlaznu" klauzulu od 60 miliona evra, a nije jasno da li će njima sav novac od transfera i pripasti.

Živković nije u startnih 11 Srbije za današnji meč protiv Crne Gore, ali videćemo da li će dobiti priliku u toku susreta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC