• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eriksen: Što pre na novi stadion

Autor mondo.rs

Fudbalerima Totenhema dozlogrdilo je da igraju na upropaštenom terenu "Vemblija". Maurisio Poketino priželjkuje "povratak kući" u januaru ili februaru.

Stadion Totenhema, legendarni "Vajt Hart Lejn" srušen je leta 2017. i na njegovom mestu počelo je da niče novo zdanje, kapaciteta 62.000 mesta, čija izgradnja je trebalo da bude završena do početka sezone 2018/19.

Međutim, rokovi su probijeni i Totenhem nije imao kud, nego da nastavi da kao domaćin igra na "Vembliju".

Menadžer ekipe Maurisio Poketino obišao je novi stadion i izrazio nadu da će do selidbe, odnosno povratka u svoj dom, doći početkom 2019.

"Ne mogu da patim zbog stvari koje nisu pod mojom kontrolom. Moramo da budemo strpljivi i nadamo se da ćemo u januaru ili februaru konačno ući na naš stadion. Uzbuđeni smo zbog toga i to će za ekipu biti veliki podsticaj. Jasno nam je da je to fantastičan projekat za budućnost kluba", izjavio je Poketino.

Igrači su javno izrazili frustraciju zbog daljeg boravka na "Vembliju", čiji teren je upropašten odigravanjem tri NFL utakmice i mečom za titulu prvaka sveta u boksu između Džošue i Povetkina.

"Moramo biti iskreni, trenutno stanje terena je ispod standarda vrhunskog fudbala. Želite da igrate utakmice na terenu boljem od onog na kome trenirate, ali kod nas je obrnuto. Videli smo slike novog stadiona, ne znamo kada će biti završen, ali se nadamo da će to biti što pre", poručio je danski reprezentativac Kristijan Eriksen.

Totenhem je samo četiri od dosadašnjih 12 mečeva Premijer lige odigrao kao domaćin. Zabeležio je dve pobede i dva poraza, dok u gostima ima sedam pobeda i jedan poraz.

U Ligi šampiona "pevci" takođe imaju polovičan učinak na "Vembliju". Izgubili su od Barselone, a preokretom u finišu pobedili PSV.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC