• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti posle Kjeva: Ovako će i Zvezda...

Autor mondo.rs

"Bili smo spori i dosadni u svemu što smo radili", poručio je trener Napolija.

 Karlo Anceloti Napoli Kjevo 0:0 Ovako će i Crvena zvezda Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Držao je Napoli ovog popodneva na "San Paolu" loptu u svojim nogama većinu vremena (70%), uputili su čak 21 šut ka golu Kjeva, dva puta su pogađali okvir gola, ali se "leteći magarci" s ovog gostovanja vraćaju s bodom (0:0).

To je tek treći put ove sezone da Napolitanci nisu postigli gol, a jedan od takvih bio je i susret protiv Crvene zvezde - koja im upravo gostuje u sredu u okviru 5. kola Lige šampiona.

"Ova utakmica je bila dobar test onome što nas čeka u sredu protiv Crvene zvezde. Oni će imati veoma sličan pristup utakmici kao danas Kjevo, tako da nam današnji meč i te kako može biti od koristi", rekao je Karlo Anćeloti po završetku utakmice.

"Nismo imali potreban intenzitet, posebno u prvom poluvremenu, bolje smo igrali u nastavku, ali su oni ostavljali izuzetno uzak prostor - nismo mogli da prođemo".

Možda je to recept i Crvenoj zvezdi kako da odigra protiv Napolija, mada ne treba zaboraviti da je Vladan Milojević slične instrukcije dao igračima i na susretu u Beogradu, kada su igrali izuzetno blizu fudbalerima Napolija, "iskakali" na vreme iz zadnje linije, "sužavali" linije...

"Bili smo spori i dosadni u svemu što smo radili, od napada preko kreiranja igre iz zadnje do odbrane. To je omogućilo Kjevu da igra ovako defanzivno", kazao je Anćeloti i poručio pred gostovanje Zvezde:

"Već smo zaboravili na ovu utakmicu".

Anćelotijeva ekipa je pala na osam bodova zaostatka za Juventusom što njega u ovom trenutku ne brine preterano, pošto je Napoli fokusiran na utakmicu u Ligi šampiona gde mora da pobedi Crvenu zvezdu ukoliko želi da prođe u narednu fazu ovog takmičenja.

Meč se igra na San Paolu u sredu (21 čas), a stanje u grupi je sledeće: Liverpul i Napoli imaju po šest bodova, PSŽ ima pet, dok Crvena zvezda ima četiri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC