• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac hoće Vranješa i Arežinu

Autor mondo.ba

Stojan Vranješ i Filip Arežina prve su mete banjalučkog Borca u sljedećem prelaznom roku.

Borac je osvojio titulu jesenjeg prvaka Prve lige RS sa tri boda prednosti nad Slogom iz Crnjelova, a čelnici kluba već rade na pojačanju igračkog kadra.

Glavni cilj kluba je povratak u Premijer ligu BiH, a u Borcu već sada žele da naprave kostur ekipe koja će se takmičiti u elitnom rangu.

Prvi pik Borca u narednom prelaznom roku je Stojan Vranješ, a osim njega meta je i još jedan igrač koji je ove sezone nopsio dres sarajevskog Željezničara, Filip Arežina, pišu "Nezavisne novine".

"Vranješ i Arežina su svakako naši prvi pikovi ove zime. Čekamo rasplet situacije pa ćemo da vidimo. Ako uspijemo da ih dovedemo – odlično, ako ne, pokušaćemo ponovo na ljeto. Osim toga u nastavak sezone ući ćemo jači za Nebojšu Runića i Dejana Zarića", rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

U korist Borca ide činjenica da je Vranješ ponikao u Borcu i da će svakako biti interesovanja za povratak u matični klub, te podatak da je arežina prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa Željezničarom.

Osim ovih fudbalera kao pojačanje će biti predtsvaljen i Selesdonio Abeso Ojono, reprezentativac Ekvatorijalne Gvineje, a u narednim danima trener Borca Darko Vojvodić i sportski direktor Marko Maksimović otputovaće u Ljubljanu, odakle bi uskoro iz Olimpije nekoliko igrača trebalo da dođe na pozajmicu.

"Ojono je odličan igrač , mlad je i svakako perspektiva kluba. U Ljubljani ćemo pokušati da pronađemo ono što nam nedostaje, a svjesni smo da možemo da uzmemo samo one igrače ne koje oni ne računaju. Bez obzira na to, siguran sam da možemo da pronađemo odlična pojačanja", rekao je Vojvodić za „Nezavisne“.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MaziFKB

Iskrene čestitke gospodinu Vojvodiću na jesenjoj tituli . Očekujemo još jači Borac na proljeće . Da pokažemo u Kupu BiH ko smo i šta smo na proljeće . Srećno . Aj Borac !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC