• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički nastavio seriju, Napredak zastaje!

Autor mondo.rs

Nišlije pobedile Voždovac u Beogradu, golom sa bele tačke. Kruševljani opet remizirali - sada na svom terenu, protiv Proletera. Vojvodina još nije krenula.

 Radnički nastavio seriju, Napredak zastaje! Izvor: MN PRESS

Radnički iz Niša produžio je seriju dobrih rezultata i na teškom gostovanju u Beogradu.

U duelu protiv Voždovca na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici, ekipa Nenada Lalatovića bila je uspešna i zadržala je devet poena "minusa" u odnosu na Zvezdu, ostavši bar četiri poena ispred Partizana.

VOŽDOVAC - RADNIČKI 0:1 (0:0)

Momenat odluke bio je udarac Aleksandra Stanisavljevića u 63. minutu iz penala, koji je sudija Novica Anđelovski dosudio za goste nakon što je isključio golmana domaćih Marka Ilića.

Preciznim udarcem ofanzivnog veziste Nišlija, Radnički je ostvario sedmi trijumf u poslednjih osam mečeva. Ujedno, ostao je nepobeđen još od 29. jula i gostovanja Zvezdi.



Istovremeno, u Kruševcu, Napredak je ponovo osvojio samo bod. I to drugi put u razmaku od nekoliko dana, nakon što je remizirao i protiv Bačke u gostima.

Ekipi Milorada Kosanovića na stadionu "Mladost" nije bilo dovoljno ni vođstvo golom Miloša Vulića iz penala, kao ni rano isključenje defanzivca gostiju Mitra Čukovića, koji je napustio teren u 28. minutu. Konačan rezultat ipak je postavio Aleksandar Tanasin, preciznim udarem u 58. minutu.

NAPREDAK - PROLETER 1:1 (1:0)

Dok su se igrači pod Bagdalom već odmarali, na Banovom brdu u Beogradu je Čukarički mirno privodio kraju utakmicu protiv OFK Bačke, koju su odlučili dvostruki strelac Ognjen Mudrinski i Asmir Kajević.

Mudrinski je tako postigao svoj sedmi i osmi pogodak u ovoj superligaškoj sezoni.

ČUKARIČKI - OFK BAČKA 3:0 (2:0)

Izvor: MN PRESS

Za razliku od nekoliko utakmica ovog kola, na "Brdu" nije bilo ni penala, ni crvenih kartona. Osim na stadionu Voždovca i u Kruševcu "crveneli" su i u Lučanima, gde je isključenje Danijela Gašića, štopera Dinamo Vranja, bilo uvod u pogodak Aleksandra Pejovića u 35. minutu iz penala.

Trijumf ekipe Nenada Milovanovića do kraja je "overio" Vladimir Radivojević, za konačnih:

MLADOST - DINAMO 2:0 (1:0)

Lučanci su sa zadovoljstvom prekinuli niz od tri meča bez pobede, započet posle trijumfa protiv Vojvodine, 10. novembra. Novosađani su u međuvremenu prošli težak period, rastali se i sa drugim trenerom ove sezone (Dragomirom Okukom), pa u prošlom kolu nagovestili izlazak iz krize, trijumfom na Banjici.

Međutim, i ove srede je dokazano da je pred Vošom mnogo rada, jer je kod kuće ispustila prednost protiv Mačve. Vezista "lala" Lazar Arsić pogodio je u prvom delu na asistenciju Milana Đurića za ipak nedovoljnih 1:0, jer je tim Darka Tešovića ipak odneo bod u Šabac, udarcem štopera Nenada Jovanovića u završnici posle kornera:

VOJVODINA - MAČVA 1:1 (1:0)

Tekuće, 19. kolo Superlige biće završeno na stadionu Partizana u Humskoj, gde od 18.30 časova gostuje Zemun. Pratite tekstualni prenos te utakmice na MONDU, uz TV prenos na Areni sport.

Rezultati 19. kola Superlige:

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (0:2)
/Čečarić 91' - Gobeljić 36', Ben 41', 69'/

Čukarički - OFK Bačka 3:0 (2:0) (U TOKU)
/Mudrinski 27', 53', Kajević 51'/

Mladost - Dinamo 2:0 (1:0)
/Pejović 35'p, Radivojević 75'/

Napredak - Proleter 1:1 (1:0)
/Vulić 40'p - Tanasin 58'/

Radnik - Rad 1:0 (1:0)
/Pantelić 37'/

Vojvodina - Mačva 1:1 (1:0)
/Đurić 27' - Jovanović 87'/

Voždovac - Radnički 0:1 (0:0)
/Stanisavljević 63'p/

Partizan - Zemun 18.30 (TV Arena sport 1) /Lazar Lukić/

Tabela: Crvena zvezda 53, Radnički 44, Čukarički 38, Partizan (-1) 37, Napredak 33, Mladost 29, Proleter 26, Vojvodina 26 (plej-of), Radnik 22, Mačva 21, Bačka 17, Spartak 16, Voždovac 16, Zemun (-1) 15, Rad 15, Dinamo Vranje 17. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC