• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boka trenirala na Realovom stadionu

Autor mondo.rs

Plavo-žuti ne žele više da pričaju o događajima van terena, već pokušavaju da se koncentrišu na revanš finala Kopa Libertadores.

Fudbaleri Boke Juniors u četvrtak su odradili prvi trening na stadionu "Santjago Bernabeu", gde će u nedelju od 20.30 časova igrati revanš meč finala južnoameričkog Kopa Libertadores, protiv gradskog rivala River Plate.

Utakmica je premeštena iz Buenos Ajresa u Madrid iz bezbednosnih razloga.

"Važno je da budemo mirni i da se što više koncentrišemo na ono što je pred nama. Ono o čemu moramo da pričamo je ta utakmica", rekao je iskusni napadač Boke Karlos Tevez.

Prvi meč na stadionu "Bombonjera", završen je bez pobednika - 2:2.

"PALO" PRVO DEPORTOVANJE

Španska policija deportovala je jednog navijača iz Argentine, koji je došao zbog utakmice Boka - River. Agencija "Europa Pres" prenela je da je taj navijač osuđivan i opasan, a policija ga je vratila u domovinu čim je primećen na madridskom aerodromu.

Revanš je trebalo da bude odigran na "Monumentalu" 24. novembra, ali je odložen pošto su navijači Rivera napali autobus koji je prevozio igrače Boke na stadion i povredili neke od njih.

Posle nekoliko pomeranja termina, Južnoamerička fudbalska konfederacija (CONMEBOL) je odlučila da se revanš igra u Madridu.

"Sve je to sada prošlost. Igraćemo važnu utakmicu, na velikom stadionu i nadamo se da će to biti pravi spektakl", rekao je vezni igrač Vilmar Barios.

Nekoliko gradova je želelo da bude domaćin utakmice, ali su se čelnici CONMEBOL odlučili za glavni grad Španije delom i zbog velikog broja Argentinaca koji tamo žive. Očekuje se da će u grad doći i desetine hiljada navijača iz Buenos Ajresa.

"Znamo da u Argentini nije lako. Žao mi je navijača, ali nisu igrači krivi što se igra u Madridu. CONMEBOL je tako odlučio, ne razmišljajući o navijačima i igračima", smatra Tevez.


Boka će pokušati da osvoji sedmi trofej Kupa Libertadores, čime bi se na prvom mestu "večne liste" izjednačila sa Independijenteom. Poslednji put je u ovom takmičenju trijumfovala 2007. godine.

River je trostruki osvajač tog takmičenja, poslednji put 2015. Dva velika argentinska rivala do sada se nisu sastala u finalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC