• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola je ljut, mislio je da ima dogovor...

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija pregovarao je sa traženim vezistom Ajaksa, ali ga po svemu sudeći neće dobiti. I to zbog odluke "građana".

Pep Gvardiola rukovodi fudbalskom mašinom, brani titulu šampiona Premijer lige, a 2018. godinu pamtiće i zbog toga što je u prethodnih 12 meseci imao više problema sa transferima nego sa rivalima.

Posle neuspešnih pregovora sa Aleksisom Sančezom, Fredom i Danijem Alvešom, koji su odlazili u Mančester junajted i Pari Sen Žermen, španski stručnjak nije uspeo da dovede još jednog igrača koga je veoma želeo.

U pitanju je holandski vezista Frenki De Jong (21), koji će uskoro preći iz Ajaksa u Pari Sen Žermen za 75 miliona evra.

POVEZANE VIJESTI

Prema pisanju engleskih medija, Gvardiola je veoma ljut zbog propuštene šanse da dovede De Jonga.

"Dejli Miror" objavio je ekskluzivnu informaciju da je Gvardiola bio na razgovoru sa De Jongom prošlog meseca, i to u Engleskoj, posle utakmice Nemačka - Holandija.

"Posle tog sastanka, Gvardiola je smatrao da je blizu dogovora, a predstavnici Sitija planirali su da putuju u Amsterdam prošlog četrvtka. Međutim, članovi šampiona Engleske otkazali su taj sastanak 24 sata uoči početka i PSŽ je iskoristio tu prednost", objavljeno je.

Prema istom izvoru, Siti se povukao iz ovog posla zbog optužbi da je kršio UEFA Finansijski fer-plej. Gvardioli to sigurno nije bilo po volji... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC