• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi su čekali "prljav veš", ali Murinjo će ćutati!

Autor mondo.rs

Svašta se u javnosti pojavilo u 24 sata po otkazu Murinju, ali on se neće oglašavati o Polu Pogbi, Edu Vudvordu, Antoniju Marsijalu...

Mnogo informacija se pojavilo u javnosti otkako je Žoze Murinjo smenjen sa mesta menadžera Mančester junajteda, tokom jučerašnjeg prepodneva...

Neimenovani izvori saznali su koji su igrači bili "za" i "protiv" takvog poteza, već se priča o tome ko bi mogao da ga za stalno zameni na klupi Junajteda pošto je tu sada privremeno Ole Gunar Solskjer, dok su "procurile" i pojedine informacije o sukobu sa Edom Vudvordom.

ŽOZE NEĆE DUGO ČEKATI: PONUDA JE ODAVNO STIGLA!

Lokalni list "Manchester Evening News" saopštio je da su dvojica već dugo u svađi, kao i to da su se prečesto sporili oko pojačanja; tako je Žoze Murinjo dugo već insistirao na Himenezu iz Atletika, želeo je Dajera iz Totenhema, dok je na kraju dobio Lindelefa i Matića.

U međuvremenu su propali i mnogi pregovori poput onih sa Renatom Sančezom (Benfika) ili Ivanom Perišićem (Inter) - gde je problem bio novac i samo novac.

Potpredsednik kluba Vudvord nije smatrao te igrače "dovoljno atraktivnim" da bi ih platio, piše ovaj izvor, a taman kada smo očekivali i Murinjovu stranu priče - "zid".

Gospodin "Specijalni" se u toku popodneva obratio javnosti saopštenjem, pošto su prethodno mediji "kampovali" pred njegovim hotelom tražeći izjavu, u kom se zahvalio svojim saradnicima na pomoći uz poruku da "neće iznositi prljav veš".

KAKO JE REAGOVAO FRANCUZ: NEKO JE MATIĆ, A NEKO POGBA...

"Neverovatno sam ponosan što sam radio u Mančester junajtedu i nosio grb ovog kluba. Kao i u prethodnim klubovima u kojima sam radio, i ovde sam upoznao divne ljude i neki od njih će mi ostati prijatelji do kraja života. Znam dobro i da ste svi upoznati sa mojim profesionalnim principima, tako da svaki put kad se jedno poglavlje završi - pokažem najdublje poštovanje i ne komenarišem bivše kolege", naveo je Murinjo koga su svi posle otkaza sigurno želeli da pitaju za odnos sa Vudvordom, Pogbom, Šoom, Marsijalom...


"Nadam se da će i mediji poštovati moju odluku i dozvoliti mi da živim normalnim životom dok ne odlučim da se vratim u fudbal. Srećni praznici!"

Ipak, prvog dana kada je bio bez kluba, u javnosti su se pojavile informacije da ga u Real Madridu i dalje vide kao poželjnog. Osvojio je Primeru sa "kraljevskim klubom" u eri Pepa Gvardiole, fudbal nije bio sjajan kao u prethodne tri godine - ali, i dalje ga vole!

Možda je ipak otkaz "zakasnio" nekoliko nedelja, pošto je Real Madrid u međuvremenu Đulena Lopetegija zamenio Santijagom Solarijem...

Šta im je činiti?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC