• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raskinuli Rudar i Mulalić

Autor mondo.me

Najtrofejniji klub u Crnoj Gori se sporazumno razišao sa 43-godišnjim Sarajlijom, uprava kluba će uskoro pronaći rješenje za upražnjenu klupu.

 Raskinuli Rudar i Mulalić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk



Rudar su napustili Zoran Aković, Vuk Radović, Nemanja Sekulić, Ivan Pejaković, Velizar Janketić, Armin Bošnjak, Radomir Đalović, Periša Pešukić i Patrik Alves, a putem igrača je krenuo i trener “rudara” Edis Mulalić.

Četrdesettrogodišnji Sarajlija i najtrofejniji klub u državi se su sporazumno rastali, što je potvrdio prvi čovjek Pljevljaka Muhamed Gerina.

“Poznato je da smo željeli da zadržimo Edisa Mulalića, ali nismo uspjeli u toj namjeri u konkurenciji renomiranih klubova iz regiona, koji su zainteresovani za njegove usluge. Saradnja je bila obostrano korektna. Želimo Mulaliću puno sreće u nastavku karijere”,rekao je Gerina za oficijalni sajt Rudara.

Mulalić je tokom jeseni izvukao maksimum iz ekipe (22 boda, zona baraža), ali su "rudari" zbog finansijskih problema bili primorani na smanjivanje budžeta, a to je automatski značilo da nema jakih pojačanja i da je cilj borba za ostanak u eliti.

Bivši trener Dečića se razmišljao da ostane, jer su ga Pljevljaci iskreno željeli, ali s obzirom da ima ponude drugih klubova, pa čak i svog Željezničara, odlučio je da napusti Crnu Goru. Rudar će sa pripremama za proljeće krenuti 15. januara, a uprava Pljevljaka će do tada sigurno imenovati novog šefa stručnog štaba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC