• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real neće rastanak, Modrić neće sastanak

Autor mondo.rs

Luka Modrić i dalje insistira na odlasku iz Španije.

Neće Real Madrid, neće ni Luka Modrić!

Predsednik madridskog kluba, Florentino Perez, ponudio je "desetki" produžetak saradnje i bonus od osam miliona evra godišnje, ali je 33-godišnji Hrvat to odbio i ponovio da želi da napusti Madrid i pređe u Inter.

"As" navodi da najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu insistira na odlasku iz Reala, što je bio Modrićev stav i letos, posle rastanaka sa trenerom Zinedinom Zidanom i prvom zvezdom kluba, Kristijanom Ronaldom.

Perez je tada odbio i da pregovara sa Interom oko transfera omalene "desetke", uprkos ponudi "nerazura" od 40 miliona evra, Modriću je čak zapretio i tužbom na sudu, pa je vezista morao da se priključi treninzima tadašnjeg šefa, Đulena Lopetegija i nastavi karijeru u belom dresu.

Malo toga promenilo se na "Santijago Bernabeu"  stadionu u međuvremenu, osim što prvi tim sada vodi Santijago Solari. Njegov dolazak nije promenio Modrićev stavove, u šta se uverio i Perez, kada je fudbaler odbio pregovore o produžetku saradnje.

Modrićev ugovor sa šampionom Evrope ističe 2020. godine, što znači da bi Real ovog leta mogao da zaradi na njegovom odlasku. Njegova godišnja zarada bez bonusa i premija iznosi 10,4 miliona evra.

Ljudi iz kineske kompanije "Suning", koji su od nedavno većinski vlasnici Intera, najavili su da će pokušati da dovedu Modrića u januaru ili julu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC