• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kralj asistencija napušta Englesku, ide kod prijatelja

Autor mondo.rs

Igrao je 12 godina u Engleskoj i vrijeme je za promjenu, više ne može da doprinosi na istom nivou...

Tjeri Anri je u Monako doveo iskusnog štopera Nalda (Šalke, 36), želi Pepea (slobodan igrač, 35), a iskusno pojačanje potrebno mu je i u "siromašnoj" sredini terena. 

Zbog toga je od dolaska na klupu "kneževa" počeo razgovore sa Seskom Fabregasom (31), koji će, ukoliko ne bude promjene u posljednji čas, ovih dana postati fudbaler Monaka, i tako se ujediniti sa svojim nekadašnjim saigračem iz Arsenala.

Ovoga puta će mu Anri biti trener, a koliko je posao blizu govori to da nije bio na današnjem treningu, dok se na "Bridžu" razmišlja i o njegovoj zamjeni (Nikolo Barela, Kaljari).

Takođe, Fabregas je plakao na posljednjem meču za Čelsi, a fotografisan je i kako očekuje lekarske preglede pred potpis sa posrnulim velikanom francuskog fudbala.


Fabregas se nije idealno uklapao u novi ritam Premijer lige, s godinama je izgubio na kondiciji, brzini i snazi, tako da je ove sezone tek povremeno nosio dres Čelsija (175 minuta u ligi), s kojim je dva puta osvajao titulu šampiona Engleske.

Najmlađi je igrač u Premijer ligi koji je "prebacio" brojku od sto asistencija (111 u ovom trenutku), a u ukupnom skoru od njega je bio uspješniji samo Gigs (162).

S obzirom na to da Fabregasu na kraju sezone ističe ugovor, Čelsi ne može da zaradi mnogo, ali zbog toga što je Monaku hitno da poboljša ekipu, i te kako će biti zadovoljni s dobijenih 10 miliona funti, koje su zacrtali u pregovorima.

Kada su u pitanju odlasci iz Monaka, prvi koji bi mogao da promijeni svlačionicu mogao bi da bude Stevan Jovetić (29) za koga ima interesovanja iz Njemačke.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC