• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Klopa: Povrijedio se Lovren

Autor mondo.rs

Nijemac je morao da izvede iz igre hrvatskog štopera, a zbog problema s povredama kod odbrambenih igrača - to je značilo i debi za momka koji je rođen 2002. godine.

Dejan Lovren bio je najkritikovaniji fudbaler Liverpula nakon poraza od Mančester sitija (2:1), ali njegova povreda, u situaciji kada je od štopera zdrav još samo Virdžil van Dajk, predstavlja veliki problem za Liverpul.

Hrvatski štoper samo je sjeo na travu u petom minutu meča FA Kupa protiv Vulverhemptona i zatražio izmjenu zbog povrede zadnje lože, što znači da pauza neće biti kratka...

Kada je Jirgen Klop pogledao na klupu za rezerve i nije imao naročito mnogo rješenja, pošto su od ranije povrijeđeni Žoel Matip i Džo Gomez, tako da je gotovo jedino rešenje bio golobradi defanzivac iz Holandije: Ki-Jana Huver, rođen 2002. godine!

Klop je imao opciju da uvede i Aleksandera-Arnolda umjesto Lovrena, ali s obzirom da je štopera već igrao Fabinjo, kome to nije "pravo" mjesto, nije htio da rizikuje i s lijevim bekom.


Mladi fudbaler, koji je ponikao u Ajaksu i stigao u Liverpul u septembru 2018. godine, je najmlađi  koji je oblačio dres Liverpula u FA Kupu (16 godina, 11 meseci i 20 dana) i treći najmlađi ikada, a zanimljivo je da nije imao ni godinu dana kada je Džejms Milner, njegov saigrač na današnjem meču, debitovao za Lids junajted.

Vidjećemo da li će ova "kriza s povredama" u Liverpulu naterati rukovodstvo da tokom januara dovede i pojačanja u zadnjoj liniji, koja je možda i ključna ove sezone.

Ki-Jana Huver
Izvor: YouTube/MrBoywunder

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC