• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem konačno kupuje

Autor mondo.rs

Prema saznanjima "Skaj sportsa", londonski klub bi posle godinu dana mogao da angažuje jednog novog fudbalera.

Totenhem je letos postao prvi klub u istoriji Premijer lige koji se u prelaznom roku između dve sezone nije pojačao baš nijednim igračem.

Uprava "pevaca", čija kasa je pretrpela udarac izgradnjom novog stadiona, umesto toga su potpisali nove ugovore sa nekolicinom ključnih igrača (Kejn, Son, Ali...) i odlučili da u sezonu 2018/19 uđu sa nepromenjenim sastavom.

To se, za sada, pokazalo kao dobra odluka, pošto na tabeli Premijer lige zauzimaju treće mesto, sa šest bodova manje od vodećeg Liverpula, plasirali su se u "nokaut" fazu Lige šampiona (protivnik je Borusija Dortmund) i uz to su kandidati za oba domaća kupa.

Ipak, kako saznaje "Skaj sports", Totenhem će u januaru definitivno dovesti bar jedno pojačanje, i to u veznom redu, gde je potrebno nadoknaditi sve izvesniji odlazak Muse Dembelea u kineski Peking Guoan.

Najbliži transferu u severni London je 23-godišnji Austrijanac iz ekipe Hofenhajma, Florijan Grilič, čija cena je definisana klauzulom u ugovoru i iznosi 20 miliona evra.

Na listi želja nalazi se još nekoliko mladih igrača - Švajcarac Denis Zakarija (22) iz Borusije Menhengladbah, Francuzi Tangi N'Dombele (22, Lion), Abdulaj Dukure (26, Votford) i Morgan Sanson (24, Marsej), Holanđanin Doni Van de Bek (21, Ajaks) i Norvežanin Sander Berge (20, Genk).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC