• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća "večitih" žrtve pljačke

Autor mondo.rs

Neprijatnost u Mančesteru...

Mančester junajted i Liverpul su kroz istoriju najveći rivali u Engleskoj - barem kada je u pitanju broj osvojenih trofeja i ugled klubova - ali to ne smeta njihovim fudbalerima da se privatno druže.

Markus Rašford iz Junajteda i Trent Aleksander-Arnold su toliko dobri prijatelji da se čak i njihova braća druže. A, prilikom izlaska u subotu, Dejn Rašford i Tajler Aleksander-Arnold bili su žrtve oružane pljačke restorana!

Incident se dogodio u "Litlrok kafeu" (Littlerock cafe) u Mančesteru, kada su trojica muškaraca upali u restoran preteći gostima i zaposlenima pištoljem, mačetom i bejzbol palicom.

Nekoliko osoba je lakše povređeno, saopštila je policija, a razbojnici su pobegli koristeći dva automobila, od kojih je jedan kasnije pronađen. Policija je, takođe, saopštila da je privela šest osoba pod sumnjom da su umešane u ovu pljačku. Reč je o muškarcima starosti 18, 19, 23, 58 godina, kao i dvojici 17-godišnjaka.

Pljačkaši su po ulasku u restoran pretili prisutnima i od gostiju, između ostalog, uzeli i ključeve od kola. Mesto zločina naputili su upravo u automobilima koji su pripadali žrtvama - BMW 3 i Rendž Roveru, koji je kasnije pronađen.

Nije poznato da li su braća poznatih fudbalera pretrpeli povrede.

BONUS VIDEO (Mondo na Enfildu):

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC