• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je "NE" iz Londona odvelo Vlahovića iz Fiorentine

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, srpski napadač otići će na pozajmicu do kraja sezone. Razlog za to je negativni odgovor iz Engleske i ekspresni transfer "Viole".

Radni januar u Fiorentini stvorio je nekoliko obrta.

Do prije dva dana činilo se da će centralni vezista Pedro Obijang (26) preći iz Vest Hema u "Violu", ali se to po svemu sudeći neće dogoditi. Takav epilog povukao je sa sobom nekoliko posljedica, a jedna se izvjesno tiče i statusa srpskog napadača Dušana Vlahovića (18).

Obijang je htio da se preseli na Artemio Franki, nezadovoljan minutažom i ulogom rezerviste, ali je Vest Hem odbio ponudu iz Italije jer je Fiorentina bila spremna da ga plati 10 miliona evra, u nekoliko rata.

Otprilike istovremeno, zbog istog igrača javio se i Lil i ponudio istu svotu (10 miliona) i to odjednom. Obijang je ostao dosljedan i tražio transfer u Seriju A, pa su pregovori "pukli", a Fiorentina se okrenula novom rješenju.

Tada je u čitavu priču navodno "uveden" i Dušan Vlahović, perspektivni špic plaćen Partizanu 5,1 milion evra prije godinu i po.

 Fiorentina je brzo započela i završila pregovore sa Empolijem oko dovođenja veziste Hameda Žuniora Traorea (18) za 12 miliona evra.

Dobro obaviješteni italijanski novinar Đanluka Di Marcio objavio je da će perspektivni vezista ostati u Empoliju do ljeta kao pozajmljen igrač, a da će u sklopu ovog transfera u njegov tim doći i srpski napadač Vlahović, takođe na pozajmicu do kraja sezone.

Nekadašnji đak i prvotimac Partizana debitovao je prošle jeseni za "Violu" u Seriji A, odigrao četiri utakmice, a ako ova pozajmica bude realizovana imaće šansu da u Empoliju dobije veću minutažu u istoj ligi, samo u borbi za opstanak.

"Potpisi još nisu stavljeni na papir, ali dogovor je postignut", objavio je Di Marcio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC