• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar se "rvao" ceo meč, ali uzalud!

Autor mondo.rs

Totenhem nije bio tako opasan bez Harija Kejna, a da nevolja bude još veća u toku susreta na "Kotidžu" povredio se i Dele Ali. Ipak, mogu da se raduju pobedi u nadoknadi vremena!

Kakav trenutak za "prvenac" ove sezone!

Hari Vinks je u 93. minutu postigao pobedonosni gol za Totenhem na teškom gostovanju na "Kotidžu" kojim je njegova ekipa ostala u kakvoj-takvoj poteri za Sitijem i Liverpulom, a Fulam je još jednom ostao bez važnog boda potrebnog u borbi za opstanak - 2:1 (0:1).

U prvom meču od povrede Harija Kejna odmah se videlo koliko Spursima nedostaje njegova "krvoločnost" pred protivničkim golom, a da nevolja bude veća po Maurisija Poketina u finišu meča na "Krejven Kotidžu" u bolovima u butnom mišiću teren je napustio i Dele Ali, međutim i bez njega na terenu uspeli su da trijumfuju protiv nedovoljno dobrog tima Klaudija Ranijerija.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE POSLE 23. KOLA!

Probleme u "krnjem" Totenhemu uočio je Fulam koji je poveo autogolom Fernanda Ljorentea u 17. minutu, nedugo potom nisu imali sreće da bude priznat pogodak Aleksandra Mitrovića iz "malog ofsajda", da bi u nastavku potpuno pali...

Dele Ali je u 51. minutu poravnao rezultat na semaforu, prečku je zatresao Dani Rouz, dok je veliku šansu pre gola Harija Vinksa glavom - imao i "umalo tragičar" Ljorente.

Utakmicu je obeležila i devedesetominutna borba Aleksandra Mitrovića sa štoperom gostiju Davinsonom Sančezom, tako da su njih dvojica često bili u "rvačkim pozama", na šta je više prigovora imao srpski napadač

Arbitar je retko kada video faul na njemu što je frustriralo najboljeg strelca tima, a u jednom trenutku je duel prerastao u gurkanje, kada su obojica dobili po žuti karton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC