• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac se pojačao pred put u Antaliju

Borac predstavio povratnika u klub, Nemanju Janičića i pojačanje iz Voždovca, Zorana Milutinovića. Produžen ugovor i sa Milošom Žeravicom.

 FK Borac pojačanja Nemanja Janičić, Zoran Milutinović Miloš Žeravica Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac pred odlazak na pripreme u tursku Antaliju kompletirao je ekipu dovođenjem dvojice novih igrača, Zorana Milutinovića i Nemanje Janičića, ali i ostankom Miloša Žeravice, sa kojim su uspješno završeni pregovori.

Predsjednik kluba Vico Zeljković tokom predstavljanja u subotu u subotu na Gradskom stadionu istakao je da je zadovoljan urađenim u zimskom prelaznom roku.

"Napravili smo dobar posao pred sam odlazak u Antaliju i da smo na neki način zatvorili kostur tima koji treba da završi započete ambicije u ovoj sezoni, a to je povratak u Premijer ligu BIH, odnosno ostanak na ovom prvom mjestu.  Sportski sektor sa sportskim direktorom Markom Maksimovićem i Darkom Vojvodićem napravio je odličan  posao i kao što smo zamislili većina posla je obavljena pred odlazak na pripreme u Antaliju", rekao  je Zeljković.

MONDO U ANTALIJI

Na portalu MONDO moći ćete da saznate ekskluzivne informacije, i pogledate fotografije i video snimke sa priprema FK Borac u Antaliji, odakle će izvještavati naš reporter.

 On je poželio dobrodošlicu novim i starim igračima.

"Oni znaju naše ambicije, zato su tu i dovedeni i nadam se da ćemo svi biti zadovoljni prvo ljetos, kada se vratimo u Premijer ligu BIH, a onda i kada postavimo nove ambicije za Premijer ligu. Naravno nadam se da ćemo se radovati i u Kupu BIH“, poručio je Zeljković.

Miloš Žeravica produžio je ugovor sa Borcem na još 12 mjeseci.

"Tu sam već neko vrijeme i naša ambcicije su da se vratimo u Premijer ligu BIH, a na dobrom putu smo da to i ostvarimo. Saradnju smo produžili na obostrano zadovoljstvo, a svi mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo cilj“, rekao je Žeravica. 

Novo ime u svlačionici je Zoran Milutinović, Prijedorčanin koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a u redove Borca stiže iz Voždovca. Sa Banjalučanima je dogovorio jednogodišnju saradnju.

"Izuzetno mi je drago što sam došao u klub kao što je Borac. Iskoristio bih priliku da se zahvalim upravi koja je bila korektna i uporna da me dovede u Borac. Nadam se da ću igrama na terenu i ponašanjem opravdati njihova očekivanja. Svi znamo da je prvi cilj povratak u Premijer ligu, a pokušaćemo i u Kupu BIH da napravimo što više", rekao je Milutinović.

Igrač kojeg nije trebalo posebno predstavljati je Nemanja Janičić.

Štoper i nekadašnji kapiten vratio se u redove Borca, poslije igranja u Albaniji, a sa njim je potpisan ugovor na 18 mjeseci.

"Drago mi je što sam se vratio. Hvala ljudima koji vode ovaj klub i šefu stručnog štaba, a ja ću se truditi da to opravdam svojim igrama i ponašanje, Neke momke znam, sa nekima sam igrao, neki su novi, mlađi, ali imaćemo sasvim dosta vremena da se upoznamo i uigramo u pripremnom periodu i da se spremimo za naše ciljeve ove sezone u Kupu BIH i prije svega, za povratak u Premijer ligu BIH“ , istakao je Janičić.

Ekipa BOrca u ponedjeljak putuje na dvonedeljne pripreme u Antaliju, odakle će vam ekskluzivne informacije, fotografije i video snimke donositi reporter MONDA.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hvala

Hvala Vam Mondo. Najbolje pratite domaci sport s posebnim akcentom na SD Borac.

Svaka cast

Svaka cast Mondo sto cete putovati sa klubom u Antaliju

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC