• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vranješ na Gradskom vjerovatno od ljeta"

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Prvi čovjek banjalučkog Borca Vico Zeljković osvrnuo se na mogućnosti za povratak Stojana Vranješa u matični klub.

Iskusni veznjak Stojan Vranješ već duže vrijeme pominje se kao jedno od mogućih pojačanja banjalučkog Borca, pregovori su intenzivirani ove zime, međutim, iz Borca kažu da su male šanse da Vranješ stigne na Gradski stadion tokom ovog prelaznog roka.

"Nemamo ništa tu posebno da krijemo, Stojan Vranješ je naša želja, sa njim smo se dogovarali, ali postoji taj problem sa njegovim ugovorom sa Željezničarom, tako da mislim da ćemo ga na Gradskom stradionu gledati vjerovatno od ljeta. Zimski prelazni rok još traje, naravno da bismo voljeli da on dođe odmah sad, ali zbog svega vjerovatnije je da to bude na ljeto", rekao je Zeljković.

FK Borac danas je predstavio pojačanja kompletirao pred odlazak na pripreme u Antaliju, gdje će putovati i reporter MONDA tako da ćete na našem portalu moći da pratite najnovija dešavanja iz Turske.

Prvi čovjek Borca objasnio je i zašto se Borac odlučio da pripreme odradi na ovoj popularnoj destinaciji.

"Opredijelili smo se za Antaliju iz dva prosta razloga. Prvo, tamo je većina ekipa iz Srbije i BiH. Mi smo svjesni uslova na terenima u Republici Srpskoj, ali moramo se i ponašati kao ozbiljan klub i pratiti sve stvari koje se dešavaju u današnjem fudbalu. Druga stvar je finansijska ponuda koju smo dobili iz Antalije. Kada poredimo Antaliju i neke druge destinacije gdje smo bili, poput Medulina razlika je u nekih pet-šest hiljada evra maksimalno, a dobija se puno na uslovima, ozbiljnosti i kredibilitetu kluba. Da je to bilo mnogo skuplje to ne bismo radili", rekao je Zeljković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC