• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac iz Antalije cilja Premijer ligu BIH (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Crveno-plavi otputovali u tursko ljetovalište Antaliju, gdje će obaviti glavni dio priprema za narednu polusezonu.

 MONDO U ANTALIJI - FK Borac otputovao na pripreme Sarajevo - Antalija Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekspedicija Borca krenula je na pripreme u tursku Antaliju, gdje će brusiti formu za nastavak pohoda na titulu u Prvoj ligi RS i povratak u Premijer ligu BIH.

Banjalučani su jutros oko pet časova otputovali ka Sarajevu, odakle će u podne krenuti ka Istanbulu, a zatim ih čeka nesto više od sat vremena leta ka krajnjem odredištu.

Dolazak na aerodrom u Antaliji planiran je za 20 časova po lokalnom, odnosno 18 časova po našem vremenu, poslije čega će se ekspedicija "crveno-plavih" uputitit ka svojoj bazi, hotelu "Titanic Beach Lara".

U popularnom turskom ljetovalištu i omiljenoj destinaciji brojnih evropskih fudbalskih klubova, Borac će se zadržati 12 dana i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

Prvi test za ekipu Darka Vojvodića biće rumunski Arges Pitešti u srijedu, 30. januara, a dva dana kasnije igraće protiv ruskog Ahmata iz Groznog (nekadašnji Terek).

Nakon toga uslijediće duel sa bugarskim prvoligašem Vitošom, a 8. februara Borac će igrati protiv kazahstanskog Atiraja.

Sve pripremne utakmice Borca u Antaliji moći ćete na pratiti na kanalima TV Arena sport.

Jesenji prvak RS pred put u Antaliju kompletirao je ekipu, a prvi dio priprema u Banjaluci završen je kontrolnom utakmicom protiv Metalegea, u kojoj su crveno-bijeli slavili 2:0 pogocima Šikanjića i novajlije Ziljkića.

Šef stručnog štaba Darko Vojvodić na pripreme je poveo 29 igrača.

To su: Marko Savatović, Kenan Topolović, Andrej Bosnić, Siniša Dujaković, Bojan Batar, Aleksandar Radulović, Đorđe Ćosić, Luka Damjanović, Demir Jakupović, Stefan Dujaković, Milan Šikanjić, Nikola Mojović, Igor Aničić, Saša Kajkut, Vladan Danilović, Bojan Burazor, Delimir Bajić, Aleksandar Popović, Dejan Zarić, Nebojša Runić, Almedin Ziljkić, Nikola Turanjanin, Slobodan Vuk Vujmilović, Vladimir Arsić, Marko Kujundžić, Aleksandar Pajčin, Nemanja Janičić, Miloš Žeravica i Zoran Milutinović.

Sa ekspedicijom Borca otputovao je i reporter MONDA, pa ćete na našem portalu moći da saznate ekskluzivne informacije i pogledate fotografije i video snimke sa priprema FK Borac u Turskoj.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC