• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan transfer Hajduka: Stiže još ŠEST miliona evra

Autor mondo.rs

Hajduk će očigledno dobro zaraditi u ovom prelaznom roku.

Iako mu je već osam godina nedostižna druga pozicija na tabeli hrvatske lige i iako je 2010. godine poslednji put proveo jesen u Evropi, Hajduk Split ipak ima igrače zanimljive velikim evropskim klubovima.

Već je poznato da je kapiten omladinske reprezentacije Hrvatske Ante Palavestra pred potpisom za Mančester siti, ali tih šest miliona evra neće biti jedina Hajdukova zarada u aktuelnom prelaznom roku.

Inostranim skautima na Poljudu se sviđa i mladi levi bek Domagoj Bradarić (19), za koga takođe stižu značajne poruke iz jakih liga.

Prema pisanju "L'ekipa", Lil i Ajaks ponudili su po šest miliona evra za Bradarića, uz garanciju da će Splićanima pripasti 10 odsto od narednog transfera. 

U klupskoj istoriji, Hajduk je napravio samo dva veća transfera od predstojećih prodaja Palavestre i Bradarića za zbirno 12 miliona evra. To se dogodilo kada je Everton u Splitu kupio Nikolu Vlašića za 10,8 miliona evra, kao i kada je Blekburn kupio Nikolu Kalinića, za sedam miliona.

Pročitajte spisak najvećih fudbalskih transfera na prostoru bivše Jugoslavije, uključujući i 20 najskupljih prodaja u hrvatskom fudbalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC