• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Poznato lice u Antaliji - Grahovac uz Borac

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Igrač bečkog Rapida Srđan Grahovac gledao utakmicu Borca i posjetio svoje nekadašnje saigrače u Antaliji.

 Borac u Antaliji - gost Srđan Grahovac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

/od reportera Monda iz Antalije/

Fudbaleri Borca danas su pobijedili rumunsku Čikzeredu u meču odigranom u trening centru u Antaliji, a na tribinama se početkom utakmice pojavilo jedno poznato lice.

Nekadašnji fudbaler Borca Srđan Grahovac iskoristio je dolazak u Antaliju sa bečkim Rapidom da dođe i podrži svoje nekadašnje saigrače, ali i ostale momke u crveno-plavom.

Bio je to vrlo srdačan susret nekadašnjih saigrača koji su nekada dijelili svlačionicu.

Grahovac je pogledao utakmicu, a potom se sa ekipom Borca autobusom vratio u njihovu bazu, gdje se družio sa najbližim prijateljima, Aleksandrom Radulovićem, Sašom Kajkutom, Nebojšom Runićem i drugima.

"Iskoristio sam slobodno popodne da obiđem stare drugove, u svakodnevnom sam kontaktu s njima. Znao sam da je danas ta utakmica i iskoristio sam slobodno vrijeme da im pružim podršku sa tribina i da se malo družimo ovdje poslije utakmice", rekao je Grahovac.

On je zadovoljan što je Borac slavio u prvoj provjeri u Antaliji, međutim, ističe da nije sve u rezultatu, jer je ovo pripremni period.

I on i fudbaleri Borca ovih dana u istom su "sosu" jer je ovo jedan od najtežih dijelova sezone.

"Na pripremama se radi dosta naporno i sve se svede na odmor, trening, spavanje, jelo terapije kod fizioterapeuta i to je to", rekao je on..

Grahovac je nedavno raskinuo ugovor sa Astanom i vratio se u bečki Rapid, klub za koji je nastupao od 2014. do 2017. godine.

"Imao sam još godinu dana ugovora sa Astanom, dogovorili smo raskid i moj bivši klub je bio korektan kao što je uvijek bio. uslijedio je poziv mog starog kluba, Rapida i nisam se dvoumio ni sekunde jer sma stvarno proveo tri prelijepe godine u Beču. Imam tamo sređen i status i poslije poziva sportskog sektora odmah sam došao i pridružio se Rapidu", rekao je Grahovac.

Izvor: MONDO - Goran Arbutina

On je u Rapid praktično stigao iz Rijeke, gdje je bio kao pozajmljen igrač Astane. Za klub koji je uspio da prekine dominaciju Dinama u Hrvatskoj i grad Rijeku vežu ga samo lijepe uspomene.

"Godinu dana sam bio u Rijeci, bilo je prelijepo, stekao sam veliki broj prijatelja, vjerujem za čitav život. Samo mogu da pohvalim ljude u klubu i oko kluba i atmosferu koja vlada, kao i uslove za rad u Rijeci. Od prvog dana pričali su o toj istorijskoj sezoni, još uvijek su pod tim utiskom, sad njihov cilje je da se održe u vrhu hrvatskog fudbala i nadam se da će u tome uspjeti", rekao je Grahovac.

Njegov sadašnji klub, Rapid, završio je polusezonu bolnim porazom 6:1 od gradskog rivala, Austrije Beč i nalazi se na razočaravajućem osmom mjestu na tabeli austrijske prve lige.

"Rapid ove godine ima dosta problema u domaćem prvenstvu, za razliku od lige Evrope, gdje su prošli grupnu fazu i sada igramo šesnaestinu finala protiv Intera. Ostaje nam da u prvenstvu da konsolidujemo redove i da se domognemo mjesta koje vodi u evropska takmičenja", zaključio je Grahovac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC