• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Solari odlazi, Murinjo vrati se"

Autor mondo.rs

Navijača Reala nezadovoljni, dio njih prizivao povratak Portugalca.

Realov "post" u Kupu kralja biće produžen na pet godina, nakon što je Barselona poslije 1:1 na svom stadionu, ubjedljivo dobila revanš na "Santjago Bernabeu" - 0:3 (0:0).

Katalonci će 25. maja protiv Betisa ili Valensije igrati za peti uzastopni trijumf u Kupu, dok Realu ostaju Primera i Liga šampiona, da pokuša da osvoji bar jedan trofej i učini sezonu uspješnom, po uvijek visokim standardima "kraljevskog" kluba.

Tim Santjaga Solarija mogao je u srijedu do finala Kupa, ali ga je pored nedosuđenog penala u prvom poluvremenu, "pokopala" loša realizacija.

"Napustili smo teren uzdignutih glava, ali ne i srećni. Bili smo organizovani na terenu, igrali smo dobro, imali mnogo energije, stvarali šanse... Ali, nismo dali nijedan gol. Barselona je pokazala koliko je kvalitetna. Sada moramo da usmjerimo sve snage ka našem narednom meču u ligi", rekao je argentinski trener.

Prilično smireno djelovao je Solari, iako se sa tribina Santjago Bernabea moglo čuti skandiranje navijača koji traže njegov odlazak, a dio njih je, čak, prizivao povratak Žozea Murinja.

Podsjetimo, Portugalac je bez posla od rastanka sa Mančester junajtedom u decembru, a kao trener Reala vodio je klub do titule 2012. godine i Kupa kralja godinu prije.

Hoće li Florentino Perez odlučiti da ga ponovo angažuje, vidjećemo... Ono što je trenutno sigurno - Realu je neophodna pobjeda u subotu od 20.45 u novom "El klasiku".


Realov zaostatak za liderom iznosi devet bodova i sve osim pobjede bi značilo oproštaj od šampionskih ambicija.

"Kraljevići" su u prethodnih šest sezona, kada su imali i Kristijana Ronalda, osvojili samo jednu titulu prvaka Španije...

"Moramo da nastavimo ovako, ali da probamo da stvorimo još više šansi. Što se tiče radnih elemenata, imali smo sve. Jedino su nedostajali golovi", slegao je Solari ramenima.

Sa njegovim riječima složio se brazilski "vezista" Kazemiro.

"To je fudbal... Borili smo se, radili neumorno, igrali dobar fudbal i dali sebi šansu da pobedimo. Ali, 'El klasiko' se uvek svodi na detalje. Oni su imali tri šanse i dali tri gola".

On je naglasio da u velikim mečevima skupo koštaju propuštene prilike.

"Morate da date gol i da dođete do vođstva, kada ste u poziciji da to uradite. Ako ne, tim kao što je Barselona će vam prije ili kasnije napraviti problem u napadu. Odigrali smo jedno od najboljih prvih poluvremena ove sezone, ali nismo ništa konkretno uradili. Sada moramo da zaboravimo Kup i okrenemo se prvenstvu".

Na naslovnim stranicama španskih sportskih listova, provejavaju iste teze.

"AS" o utakmici piše pod naslovom "Vinisijus igra, Suarez ubija", dok madridska "Marka" ukazuje na to da su igrači Reala u gol šansama "poštedjeli" protivnika, a protivnik njih nije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC