• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Moglo je da bude skroz drugačije...

Autor mondo.rs

Trener Mančester sitija smatra da je sada prekasno za kajanje i da je fudbal jednostavno nepredvidiv u nekim slučajevima...

Mančester siti je ispao nakon trilera u drugom meču četvrtfinala protiv Totenhema uprkos pobedi rezultatom 4:3. Pep Gvardiola još jednom nije uspeo da dogura do željenog cilja i dovede svoj tim u završnicu Lige šampiona uprkos napretku koji je njegova ekipa napravila prethodnih sezona.

"Građani" su bili nadomak pobede i plasmana dalje, ali su gol Ljorentea iz 73. minuta, i poništen gol Sterlingu u poslednjim momentima utakmice ugasili nade španskom treneru o trofeju u Evropi ove sezone.

Posle utakmice Gvardiola je u na konferenciji za štampu rekao da je šokiran ishodom, ali da klub mora da nastavi dalje ka ostvarenju ovosezonskih ciljeva.

LUDILO U MANČESTERU, TOTENHEM IDE DALJE!

"Teško je, bili smo toliko blizu prolaska, ovaj ishod je dosta nesrećan, ali moramo da se pomirimo s tim i da krenemo dalje... Odigrali smo odličnu utakmicu, imali smo 3:2 posle 20 minuta, u drugom poluvremenu smo uradili sve da obezbedimo prolaz, ali šta da se radi – u ovom takmičenju se svaka greška kažnjava", rekao je trener Sitija nakon za njega neočekivanog ishoda.

SPREMITE SE: BARSELONA - LIVERPUL!

On naglašava da je sve moglo da krene drugim putem da je njegova ekipa drugačije odigrala prvu utakmicu, ali da treba da budu generalnim napretkom koji su ostvarili od njegovog dolaska.

"Promašili smo penal u prvom susretu, stvorili mnogo prilika, a na kraju su nas koštale greške za dva gola koje smo sami napravili u ovom meču. Ali, igrali smo kako smo želeli, borili smo se do kraja. Sve što smo postigli u prethodne dve sezone je neverovatno".

EKSKLUZIVNO: GOLOVI LIGE ŠAMPIONA!

Španac dodaje da mu je žao što nisu uspeli da ispune očekivanja navijača koji su im pružili veliku podršku na ovoj utakmici.

"Zahvalio bih navijačima – otkad sam došao u klub nisu nas podržavali tako strasno kao što su to činili večeras. Žao mi je zbog njih, ali sam siguran da znaju da smo dali sve od sebe i da je fudbal nekada nepredvidiv i da se ovakve stvari dešavaju“, zaključio je Pep Gvardiola.

Nije sve tako crno za Mančester siti, njihovo ispadanje iz Lige šampiona povećaće šanse tima za osvajanje Premijer lige jer će moći sve snage da koncentrišu na to takmičenje. S druge strane njihov rival u toj borbi Liverpul nastavlja borbu na dva fronta pa će imati teži posao do kraja sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC