• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugao koji niste vidjeli: Bila je ruka Ljorentea!

Autor mondo.rs

Postavlja se pitanje zbog čega Džunejt Čakir nije imao uvid u ovaj ugao kamere koji signalizira da je Fernando Ljorente ipak loptu zakačio rukom, a ne da ga je prvo pogodila u kuk...

"Iz jednog ugla je gol Fernanda Ljorentea postignut rukom, a možda iz sudijinog nije".

Ovako je, bez ikakve drame, Pep Gvardiola govorio o spornoj sudijskoj odluci koja je označila eliminaciju njegovog tima iz Lige šampiona, naglasivši pritom i da podržava VAR tehnologiju, kao i da se ne buni zbog dosuđenog ofsajda kada je Siti poveo 5:3 u 93. minutu.


Svjestan je da je Bernardo Silva imao namjeru da odigra za Kuna Aguera koji je bio "iza" odbrane Totenhema i već je zaboravio na to okrenuvši se osvajanju titule u Premijer lige, ali navijači ne mogu tako lako...

Posebno gol Fernanda Ljorentea!

Ključni momenat meča odigrao se u 73. minutu poslije kornera koji je izveo Kiran Tripijer, a Fernando Ljorente dobio skok duel i loptu prosledio u mrežu Edersona koji se odmah pobunio kod sudije Džunejta Čakira navodeći da je Španac igrao rukom.

Dobio je arbitar signal iz VAR sobe da je situacija sporna, odlučio je sam da pogleda usporeni snimak, a iz dva ugla koja je posmatrao - činilo se da je Ljorente igrao kukom.

Ipak, pošto su utakmice Lige šampiona pokrivene sa oko 30 kamera, pojavio se i snimak koji Džunejtu Čakiru iz nekog razloga nije prikazan na monitoru, a koji pokazuje sasvim suprotno - da Fernando Ljorente JESTE rukom dao gol!



Prvo ga je lopta pogodila u lakat, potom u kuk (butinu) i prevarila Edersona.

Postavlja se pitanje da li bi Džunejt Čakir pokazao na centar i da je vidio ovaj ugao kod koga Fernanda Ljorentea ili bi poništio pogodak koji bi u tom trenutku i dalje značio prolaz za Mančester siti...

Sve u svemu, VAR tehnologija se pokazala kao korisna u Ligi šampiona do sada, ali kao da se ne koriste sve blagodeti koje ima, možda i zbog žurbe da se brže donese odluka.

Tako je Čakiru iz VAR sobe stigao "signal" za samo dva ugla koja nisu dovoljno precizna...

Pogledajte "hajlajtse" sa meča odigranog na "Etihadu" kakav se dugo neće ponoviti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC