• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički do boda iz indirekta u Nišu, u 91!

Autor mondo.rs

Nišlije su do nadoknade vremena imali pobedu u džepu, da bi potom Piper dosudio indirektan udarac, isključeni su treneri obe ekipe, a onda gol Luke Stojanovića za remi!

 Čukarički do boda iz indirekta u Nišu, u 91! Izvor: MN PRESS

Luda utakmica u Nišu!

Bez pomoći trenera Nenada Lalatovića, koji nije sedeo na klupi domaćina ovog popodneva nezvanično zbog zdravstvenih problema, četvrti put ove sezone, Radnički i Čukarički su remizirali 2:2 (1:1), nakon pogotka u 91. minutu.

Pogocima Ranđelovića i Haskića, Radnički je uspeo da napravi preokret nakon ranog gola Luke Stojanovića, ali odlični vezista je u nadoknadi vremena pogodio i drugi put.

Sudija Petar Piper je pokazao indirektan udarac na 14-15 metara, u tom trenutku je nastao haos oko terena pošto su isključeni Vidak Bratić (Radnički) i Simo Krunić (Čukarički), a Luka Stojanović je, posle dodavanja Docića, udarcem koji je pogodio levu stativu i potom se odbio u mrežu doneo bod svojoj ekipi, nakon kog su prešli na treću poziciju ispred Partizana.

Ovo je ta pozicija!

Radnički je "izvršio" pritisak na Zvezdu kojoj je pred večerašnji "večiti" derbi prišao na tri boda, s tim da je do nadoknade ta razlika iznosila tek jedan...

Čukarički je dobro počeo utakmicu i poveo u 11. minutu pogotkom Luke Stojanovića, ali je Radnički brzo poravnao rezultat preko Lazara Ranđelovića.

Igrao se 24. minut kada je Đorđević izbegao ofsajd i uputio loptu na drugu stativu, odakle je Ranđelović prvo "tukao" glavom, a onda posle odbitka savladao Stevanovića.

Radnički je polako dizao nivo igre i posle minijature Petra Grbića u 62. minutu, koji je u dva navrata "slomio" Darka Puškarića driblinzima, a potom uputio idealan centaršut za Nermina Haskića koji se sjajno snašao pored dvojice čuvara, za 21. gol ove sezone u Superligi.

Nišlije su, kako se meč bližio kraju, polako postajale defanzivnije, dok je Čukarički najbolju šansu za osvajanje boda imao preko Marka Docića koji je dobro izveo slobodnjak.

A onda - 91. minut i gol Luke Stojanovića nakon kog su iz Radničkog bili besni na sudiju Petra Pipera pošto je pomoćni trener domaćina Dragan Šarac posle utakmice rekao da ne zna zbog čega je uopšte dosuđen.

Zanimljivo, Stojanović je ove sezone postigao deset golova, od toga čak šest protiv najboljih timova u zemlji: Crvene zvezde, Partizana i Radničkog.

RADNIČKI: Ristić - Todorovski (od 82. Čumić), Pankov, Crnomarković, Đorđević - Drinčić, Bondarenko (od 55. Noma), Stojanović (od 71. Jovanović) - Grbić, Ranđelović i Haskić.

ČUKARIČKI: Stevanović - Šapić, Kopitović, Puškarić, Bogosavac - Kovač (od 86. Kajević), Docić, Ovusu (od 67. Birmančević), Stojanović, Luković - Mudrinski (od 46. Tedić).

Meč je sudio Petar Piper.

SUPERLIGA, 33. KOLO PAROVI I REZULTATI:


plej-of

Radnički - Čukarički 2:2 (1:1)
/Ranđelović 24, Haskić 62 - Stojanović 11, 91/

Mladost - Vojvodina 18.00
Napredak - Proleter 18.00
Crvena zvezda - Partizan 19.00 (TV Arena Sport 1)

TABELA: Crvena zvezda 45, Radnički (+1) 42, Čukarički (+1) 31, Partizan 30,  Mladost 29, Napredak 24, Proleter 22, Vojvodina 20.

plej-aut

Mačva - Zemun 18.00
Radnik - Dinamo 18.00
Spartak - Bačka 18.00
Voždovac - Rad 18.00

TABELA: Spartak 23, Radnik 20, Voždovac 20, Mačva 20, Bačka 15, Rad 14, Dinamo 13, Zemun 11.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC