• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidović: Dok postoje šanse, borićemo se za Evropu

Autori mondo.ba Autori Fena

Utakmicom protiv Širokog na Pecari, fudbaleri tuzlanske Slobode završavaju seriju susreta s prve četiri ekipe Premijer lige.

Golgeter ekipe Antonio Vidović, potvrđuje da će protiv kvalitetnih Širokobriježana biti teško, ali da će na teren izaći s namjerom da se nadigravaju.

"U prethodnim utakmicama pokazali smo da se dobro nosimo sa ekipama koje igraju napadački nogomet. Vjerujem da ćemo i sada pokazati veliku borbenost i vratiti se neporaženi iz Hercegovine", rekao je Vidović.

Tuzlaci su hendikepirani izostankom suspendiranih Amara Beganovića, koji je "pocrvenio“ protiv Željezničara, Azira Muminovića, koji je povrijeđen, te "kartoniranih“ Muamera Adžema i Muharema Čivića, dok je sezonu zbog povrede okončao Mehmed Alispahić.

"Oslabljeni smo neigranjem nekoliko standardnih igrača, ali vjerujem da će oni, koji dođu na njihovu poziciju, iskoristiti svoju priliku i zamijeniti ih na najbolji način", smatra golgeter Tuzlaka, koji je u prvenstvu postigao sedam golova.

Do prije nekoliko kola Sloboda je kotirala kao mogući putnik u Evropu, ali su sada šanse nešto slabije, mada sve nije izgubljeno.

"Sve dok šanse za Evropu postoje, borit ćemo se. Ostala su još četiri kola i svašta se može desiti", zaključio je Vidović.

Utakmica Široki - Sloboda igra se sutra od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC