• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik želi novi trijumf protiv "plemića"

Autori mondo.ba Autori Fena

Zeničani ciljaju drugu ovosezonsku pobjedu protiv još uvijek aktuelnog šampiona Zrinjskog.

Nakon debakla na gostovanju kod lidera Sarajeva (0:5), fudbaleri Čelika sutra u 31. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom "Bilinom polju" dočekuju još uvijek aktuelnog prvaka Zrinjski, kojeg su u prvom dijelu na svom terenu porazili s 1:0.

U revanšu "Pod Bijelim brijegom" Zeničani su poraženi s visokih 0:3.

"Očekuje nas teška utakmica, ali odgovornom, čvrstom i borbenom igrom nastojaćemo osujetiti sve njihove dobre strane te pokušati izaći kao pobjednici", kazao je pomoćni trener Asim Hrnjić, koji je dodao kako njihovi gosti imaju i dobar tim i pojedince.

Hrnjić, koji je umjesto šefa struke Čihata Arslana danas na pres-konferenciji odgovarao na pitanja novinara, istakao je kako neće igrati Marin Jurina, koji ima tri žuta kartona, te povrijeđeni Luka Miletić i Haruna Vardo, dok im se vraća oporavljeni Paskal Okoli.

Vraćaju se i golman Bojan Pavlović te Dušan Hodžić i Sanjin Lelić, koji su, zbog sporazuma o posudbi iz sarajevskog kluba, propustili meč prošlog kola u Sarajevu.

"Nastojaćemo što bolje odigrati i pred našim navijačima, pokušati doći do tri boda. Da ih pokušamo obradovati. Svaki respekt Zrinjskom, ali zna se da smo mi dobra ekipa na svom terenu", istakao je Ševko Okić, koji je napomenuo kako su, možda, i bolje odigrali na gostovanju kod Zrinjskog, ali su uprkos tome bili visoko poraženi.

Okić je napomenuo kako su osigurali opstanak te da mogu sutra potpuno rasterećeno igrati protiv Zrinjskog te se pred svojim navijačima pokazati u najboljem svjetlu.

PREMIJER LIGA BIH - 31. KOLO:

Tuzla siti - Sarajevo (17.00)
Zvijezda 09 - GOŠK
Radnik - Željezničar
Sloboda - Krupa
Mladost - Široki Brijeg
Čelik - Zrinjski

TABELA: Sarajevo 64, Zrinjski 58, Široki Brijeg 50, Željezničar 44, Radnik 41, Čelik 39, Sloboda 38, Zvijezda 09 34, Mladost 34, Tuzla siti 33, Krupa 27, GOŠK 23.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC