• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joveljić zamjena za Jovića u Ajntrahtu

Autor mondo.rs

Njemci su pikirali zamjenu za napadača i to upravo u klubu u kojem je novi fudbaler Real Madrida ponikao.

 Joveljic-mijenja-Jovica-u-Ajntrahtu Izvor: MN PRESS

Ajntraht iz Frankfurta je pronašao zamjenu za Luku Jovića u još jednom srpskom perspektivnom napadaču.

Oni su, prema navodima njemačkog "Sport1", odlučni u namjeri da u svoje redove dovedu Dejana Joveljića iz Crvene zvezde i tako popune mjesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom najskupljeg fudbalera u istoriji Srbije.

Izvor: MN PRESS


Njemci planiraju da plate srpskom šampionu deset miliona evra za usluge perspektivnog špica, a vjeruje se da će Zvezdan Terzić pristati na takvu ponudu.

Joveljić ima 19 godina i prošle sezone je počeo da dobija priliku u prvom timu Zvezde, dok je ove zabilježio čak i nastupe u Ligi šampiona i imao solidnu minutažu u domaćem šampionatu.

Čini se da je mladi fudbaler na pragu toga da krene istim putem kao Luka Jović, budući da ni on nije ostavio značajniji pečat u redovima beogradskog kluba, te da je veoma mlad napustio "Marakanu".


Ipak, za doskorašnjeg fudbalera Ajntrahta se taj put ispostavio kao ispravan, s obzirom da je sredinom ove nedjelje potpisao ugovor sa "los blankosima" koji su za njegove usluge platili njemačkom klubu čak 60 miliona evra.

Tako bi i sam Joveljić mogao da profitira ukoliko dobije pravu šansu, a Ajntraht bi u njemu pronašao dugoročnu zamjenu za novog fudbalera Reala i omogućio mu da se dokaže na internacionalnoj sceni.

Budući da prelazni rok Crvene zvezde direktno zavisi od novca koji će zaraditi prodajom fudbalera, ne bi čudilo da mladi napadač, čak i ako ne pređe u redove bundesligaša, napusti stadion "Rajko Mitić" i "napuni do vrha" budžet svog sadašnjeg kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC