• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman još od marta Barselonin!

Autor mondo.rs

Ostaje nepoznanica zbog čega se toliko čeka zvanična potvrda sa "Nou Kampa"...

Drama, a drame nema!

Antoan Grizman je pre nekoliko nedelja zvanično saopštio da će u ovom prelaznom roku napustiti Atletiko Madrid i od tada oprezno daje izjave glede svog budućeg kluba, a zapravo već mjesecima zna gdje nastavlja karijeru...

Generalni direktor "jorgandžija" Migel Anhel Hil Martin otkrio je, možda i nespretno, u intervjuu za španski "Movistar" da je njegova sudbina odavno poznata.

"Da, jasno mi je gdje će Grizman igrati, to se zna od marta. On je novi fudbaler Barselone!", kazao je Hil Martin i tako otklonio sve sumnje oko nagađanja i "igrica" kojih se Grizman igrao s novinarima.

Ostaje pitanje, zbog čega potpis nije i dalje objavila Barselona?

Pretpostavka je da se čeka početak jula, odnosno da će Katalonci upriličiti spektakl povodom dolaska velike zvijezde, dok sa druge strane postoji bojazan da se vodeći igrači tima nisu složili s ovim transferom i da se zbog toga toliko čeka...

/GRIZMAN: ZNAM GDJE NASTAVLJAM KARIJERU/

Nepoznato je koliko će Barselona morati da plati za Grizmana, pretpostavka je iznad 100 miliona evra, a vidjećemo da li će se šampion svijeta lako uklopiti sa Mesijem i Suarezom.

Tu su naravno još i Dembele i Kutinjo, koji uprkos skupocjenim transferima nisu imali još toliko blistave trenutke na "Nou Kampu", pa tako ostaje da se vidi i da li će Barselona možda odlučiti i njih dvojicu da proda kako bi isfinansirala dolazak najboljeg igrača Atletika.

Grizman je od 2014. godine bio član Atletika i na 257 utakmica postigao je 133 gola uz osvojenu Ligu Evrope, Superkup Evrope i Španije.

/DOMINO EFEKAT: GRIZMAN U BARSI, ATLETIKO DOVODI DIBALU?/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC