• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa ozvaničila trampu golmana - da li slede "bombe"?

Autor mondo.rs

Katalonci završili posao sa ekipom sa "Mestalje" - golman za golmana za otvaranje prelaznog roka.

Barselona je prelazni rok i zvanično otpočela svojevrsnom trampom sa Valensijom.

Naime, nakon što je Jasper Silesen pre nekoliko dana potpisao ugovor sa "slepim miševima", u drugom pravcu je krenuo Neto, pa su dva golmana samo "zamijenila rukavice".


Oni su danas i zvanično objavili realizaciju ovog posla, Brazilac je stigao na "Kamp Nou" za 26 miliona evra uz bonuse, i direktno će preuzeti ulogu Holanđanina u ekipi Barse. On će biti rezerva Marku-Andreu ter Štegenu, koji je siguran među stativama nakon još jedne odlične sezone na golu "blaugrane".


Ovim transferom bi mogla da otpočne aktivnost španskog šampiona na tržištu, dosad su samo prodavali, a prva kupovina će možda otvoriti vrata dolascima velikih imena u Kataloniju.


Već duže vrijeme ne staju priče o dolasku Grizmana ili Nejmara u bordo-plavo, a od ovog jutra sve su glasnije i one koje ne isključuju dolazak jednog ukoliko drugi potpiše. Ukoliko se ostvari takav scenario, te Mesi i Suarez dobiju podršku u vidu dva "ubitačna" pojačanja, Barselonin napad u narednoj sezoni će se smatrati za jedan od najjačih u istoriji fudbala.

Ipak, ove glasine treba uzeti sa rezervom, nijedan od dva napadača i dalje nije zvanično objavio gdje će igrati sljedeće sezona, pa bi stoga trebalo sačekati rasplet u narednim sedmicama.

Još uvijek nije poznato koliko će Neto zarađivati u ekipi Ernesta Valverdea, a prije Barselone igrao je za Valensiju, Juventus i Fiorentinu, i upisao jedan nastup za reprezentaciju Brazila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC