• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL: "Željovac" tukao sportskog direktora!

Autor mondo.ba

Filip Jazvić (28), nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, udario je sportskog direktora Hermanštata Razvana Zamfira nakon što mu je saopšteno da rumunski klub više ne računa na njegove usluge.

Rumunski mediji prenose da je Zamfira - "Mođija iz Rumunije" najprije opsovao i potom udario hrvatski fudbaler rođen u Bugojnu.

Direktor Hermanštata Juliu Murešan objasnio je tamošnjim medijima šta se dogodilo i najavio tužbu protiv hrvatskog napadača.

"Odlučili smo da se odreknemo dva-tri igrača, pa je Zamfir nakon ručka pozvao Jazvića da razgovara s njim i da mu saopšti da želimo sporazumni raskid ugovora. On je reagovao kao 'sačmarica' i udario je Razvana. Nije istina da je njega najprije pokušao udariti Razvan. Fudbaler je sve počeo, vrijeđao ga je i udarao. Ljudi poput Jazvića nemaju šta da traže u fudbalu. Ovo je prvi ovakav slučaj u istoriji Hermanštata! Nije važno na koliko je imao potpisan ugovor", izjavio je Muresan i dodao da će biti podnesena krivična prijava protiv Jazvića.

Razvan Zamfir je u aprilu ove godine zajedno sa Murešanom preuzeo sportski sektor Hermanštata.

"Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Šokiran sam njegovim potezom. On ima ugovor, dobiće ono što je njegovo, a povrijeđen je jer smo mu rekli da ćemo mu pomoći da nađe novi klub. Neko mora otpasti, imamo 30 igrača", rekao je Zamfir.

Jazvić je prethodne sezone odigrao 10 mečeva u dresu plavih sa "Grbavice", a u karijeri je nastupao za brojne hrvatske i rumunske klubove. Između ostralih branio je boje Kluža i Krajove, a jedno vrijeme je proveo i u izraelskom Hapoelu iz Haife.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tommy Gavin

Uf, uf, jake istorije kluba od 2015.!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC