• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudar Prijedor trijumfovao nad Kragujevčanima

Autor mondo.ba

Fudbaleri i stručni štab Rudar Prijedora danas se sa priprema na Zlatiboru vraćaju u grad na Sani, gdje će se pripremati do početka šampionata.

 Prijateljska utakmica Rudar Prijedor Radnički Kragujevac 2 0 Izvor: MONDO

Fudbaleri Rudar Prijedora trijumfovali su rezultatom 2:0 nad ekipom Radničkog iz Kragujevca u utakmici igranoj na Zlatiboru, u sklopu priprema za nastup u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojoj klub ima najviše ambicije.

Izabranici Igora Jankovića su ''podijelili'' golove po poluvremenima, a oba su postigli štoperi. U prvom je nakon kornera koji je izveo Bojan Burazor mrežu Kragujevčana zatresao Novica Petrović, dok je u drugom dijelu poslije centaršuta Aleksandra Malbašića poentirao Nemanja Pekija.

Strateg ''rudara'' bio je izuzetno zadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali u duelu sa klubom koji je prošle sezone igrao finale plej-ofa za plasman u Superligu Srbije.

''Utakmica je bila prava takmičarska, Radnički iz Kragujevca se pokazao kao veoma dobar protivnik. Prikazali smo potpuno drugo lice u odnosu na prvi meč, u kojem smo poraženi od crnogorskog Koma. Odigrali smo veoma kvalitetno tokom cijelog meča, bili dominantni i zasluženo na kraju pobijedili'', rekao je šef stručnog štaba Prijedorčana Igor Janković za MONDO.

Utakmicu protiv Kragujevčana Rudar Prijedor je počeo u sastavu: Hamzabegović, Marić, Zekanović, Pekija, N. Petrović, Burazor, Maksimović, Arežina, Jaćimović, Savanović i Pavlović.

Delegacija prijedorskog prvoligaša danas se vraća kući, gdje će se pripremati do početka šampionata, koji je zakazan za 10. avgust.

Sljedeću kontrolnu utakmicu Rudar Prijedor će odigrati u subotu protiv Borca iz Kozarske Dubice, a nakon toga će učestvovati na turniru u Žeravici, što će biti posljednje provjere pred start prvoligaškog takmičenja.

Podsjetimo, prilikom odlaska na srpsku planinu, Prijedorčani su svratili do Šamca, gdje su u prijateljskoj utakmici savladali domaći Borac rezultatom 0:2 golovima Milana Šikanjića i Andreja Pavlovića.

U prvom kolu nove sezone Prve lige Republike Srpske, u kojoj će prvi put od osnivanja takmičenja igrati deset ekipa i biti primijenjen trokružni sistem, prijedorski ''rudari'' će ugostiti brčansko Jedinstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC