• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan u istoriji Zvezde: Sa Žanderom na španskom

Autor mondo.rs

Iskusni golman obeležio je ovog vikenda zavidan jubilej u crveno-belom dresu. Lepim rečima govori o novom saigraču.

 Milan-Borjan-u-istoriji-Zvezde-50-utakmica-bez-primljenog-gola Izvor: MN PRESS

Na početku svoje treće sezone u Crvenoj zvezdi, Milan Borjan (31) ima dobar razlog da se pohvali.

U 95 takmičarskih utakmica pred stativama Zvezdinog gola, on je sačuvao mrežu u tačno 50 mečeva, zaključno sa subotnjom utakmicom protiv Javora, na startu superligaške 2019/20. 

Posle meča, on je u izjavi za klupski sajt govorio o tom podatku.

"Ogromna čast za mene. Znamo da su među stativama crveno-belih stajala ogromna fudbalska imena, a sada sam i ja na svojevrstan način ušao u istoriju našeg kluba. Mnogo puta sam do sada rekao da braniti u Crvenoj zvezdi ima posebnu težinu... Drago mi je što je iza mene 50 utakmica bez primljenog gola, a uveren sam da će ih biti još više u budućnosti. Nije to samo moja zasluga, već cele ekipe. Igramo odlično kao tim, kompaktno i, kako često ističemo, napadamo i branimo se svi kao jedan", izjavio je iskusni golman, koji je u subotu obeležio jubilej u društvu supruge i sina.

Takođe, Borjan je u meču protiv Ivanjičana prvi put zaigrao sa novim levim bekom, Žanderom. Njegovi prvi utisci o Brazilcu su veoma pozitivni.

Izvor: MN PRESS

"Brz je, ima dobar centaršut. Prva utakmica mu je, treba još da se navikne na ekipu, ali očekujem da će izuzetno brzo da se prilagodi. Radi se o izuzetnom igraču, tako da ima našu podršku od svih nas u svlačionici, samo treba da pruža što bolje partije i biće sve kako treba. Pričam sa njim na španskom i pomažem mu najviše što mogu", rekao je Borjan.

Zvezdin trener Vladan Milojević u subotu je probao taktiku sa trojicom igrača u defanzivnoj liniji.

"Igrali smo u nešt izmenjenoj formaciji, sa trojicom igrača pozadi i to su novi zahtevi šefa, uigravali smo se. Pokušali smo nešto novo, pokazalo se dobro".

Od subote uveče, crveno-beli su potpuno posvećeni početku dvomeča protiv Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč će biti odigran u sredu u Beogradu, a revanš nedelju dana kasnije, u Finskoj.

"Lično ih nisam gledao mnogo, video sam samo gol koji su postigli u njihovom šampionatu. Naš stručni štab detaljno analizira svakog protivnika, tako da nam to mnogo znači".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC