• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vratila junaka: Degenek ponovo na Marakani!

Autor mondo.rs

Saudijci su ovu vest potvrdili i Degenek se očekuje u dresu Crvene zvezde svakog trenutka. Kako bi ponovo bio heroj plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

 Zvezda vratila junaka: Degenek ponovo na Marakani! Izvor: MN PRESS

Jutro nije moglo bolje da počne za navijače crveno-belih!

Saudijski klub Al-Hilal potvrdio je na svojim zvaničnim kanalima da je pristao da "vrati" Miloša Degeneka u Crvenu zvezdu posle samo šest meseci.

Heroje pobede nad Salcburgom, za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, tako će ponovo zaigrati na "Marakani" kao pozajmljeni fudbaler Al-Hilala, dok će Crvena zvezda imati opciju i otkupa ugovora nakon godinu dana.

Prethodnih dana mogli smo da vidimo da se Degenek "oprašta" od Saudijske Arabije, međutim nije bilo potvrde da će se vratiti u Crvenu zvezdu, iako je bilo interesovanja.

Pregovori su očigledno završeni na zadovoljstvo šampiona Srbije pošto je Al-Hilal dao dozvolu Degeneku da napusti njihov trening kamp u Austriji i preseli se u Beograd, gde će ponovo zadužiti opremu crveno-belih.



Reprezentativac Australije je u Saudijsku Arabiju otišao zimus u transferu vrednom 3,6 miliona evra, međutim nije se snašao u novom klubu, kako igrački, tako i privatno.

Momak iz Knina je poželeo da dođe do rastanka, a Al Hilal mu je ispunio želju uz nadu da će za godinu dana moći da povrati deo od njegovog transfera. Istovremeno, Crvena zvezda veruje da bi Degenek mogao da ponovi "one" partije zbog kojih je postao ljubimac navijača...

Iako je bio u timu samo polusezonu, za klub je odigrao 33 utakmice beležeći tri asistencije, od toga dve za Bena na čuvenom meču protiv Salcburga.

S obzirom na to da je klub napustio Vujadin Savić, sada će Miloš Degenek igrati u tandemu sa Nemanjom Milunovićem, dok će svoju šansu čekati i Srđan Babić i novajlija Radovan Pankov. Na mestu štopera može da odigra i Filip Stojković.

Salcburg - Zvezda 2-2
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC