• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mislio sam da ću primiti 12 golova"

Autor mondo.rs

Ben Foster priznao da je poslije prvih 20 minuta utakmice protiv šampiona Engleske pomišljao da bi mogao da primi dvocifren broj golova.

Na Ostrvu se i dan kasnije priča o nestvarnoj pobjedi Mančester sitija. Građani su sav bijes poslije poraza od Noriča prethodnog vikenda iskalili na Votfordu, do nogu ih potukavši 8:0.

Tom prilikom su oborili rekord Premijer lige star 16 godina, pošto su do prednosti od 5:0 stigli brže nego ijedan klub prije. Za to im je trebalo nepunih 18 minuta, a Ben Foster je na golu Votforda imao dan za zaborav. On je poslije utakmice priznao da je pomišljao da će njegova ekipa biti poražena još ubjedljivije.

"Bilo je ovo razočaravajuće poslijepodne. Dođete Mančester sitiju u goste i želite da budete kompaktni i čvrsti što je duže moguće, ali niko od nas nije uradio posao kako je trebalo", rekao je Foster i nastavio da otkriva svoju agoniju.

"Primite gol poslije 50 sekundi i onda kakav god plan da ste imali za tu utakmicu više ne važi. Bili su nevjerovatni i na momente su oduzimali dah. Bilo je 5:0 tako brzo i plašio sam se najgorej. Mislio sam ovo bi lako moglo da bude 10, 11, 12 golova", istakao je bio bivši golman Mančester junajteda.

Jedina ubhedljivija pobheda u istoriji Premijer lige odigrala se 1995. godine, kada je Mančester junajted pobijedio Ipsvič 9:0.

Foster je tokom pet godina bio član "crvenih đavola", pa je moguće da je njega ovaj poraz dodatno zabolio.

"Na svu sreću, Siti je malo usporio u nastavku. Sa druge strane, mi moramo da se pogledamo u oči poslije ovakvog poraza", zaključio je Foster.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC