• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miletić: Bolji smo! Ostojić: Gledamo samo sebe...

Autor mondo.rs

Nakon velikog trijumfa u "najvažnijoj" utakmici u Srbiji, defanzivci pobjedničkog tima zadovoljni su učinjenim...

 Izjave-161.-vjeciti-derbi-Nemanja-Miletic-Bojan-Ostojic-Partizan-Crvena-zvezda-2-0 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan je sačuvao tri boda na svom terenu pobijedivši u "vječitom derbiju" Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a dobra igra ekipe na obje strane terena omogućila je crno-bijelima da upišu značajan trijumf.

Defanzivci "parnog valjka" su danas pružili bolju partiju nego što je to bio slučaj u četvrtak sa AZ Alkmarom, a desni bek Nemanja Miletić je jedan od onih koji su "naučili" iz grešaka sa prethodnog meča.

On smatra da je domaćin u ovom susretu zasluženo došao do pobjede i da je nadigrao rivala u svakom segmentu igre.

"Pokušali smo da ispravimo greške koje smo pravili u duelu sa AZ Alkmarom, prije svega u završnici, a čini se da smo to i uspjeli. Mislim da smo danas sasvim zasluženo pobijedili, da smo u svakom segmentu bili bolji i da smo danas pokazali da smo bolji tim", rekao je odlični defanzivac.

Crvena zvezda je danas izašla na teren u izmijenjenom sastavu, iznenadili su mnoge svojom, reklo bi se, izuzetno defanzivnom postavkom, a na kraju se ispostavilo da im ona nije donijela željeni rezultat. Miletić kaže da nije očekivao da crveno-bijeli uvako uđu u meč, ali da je njegov tim pokazao da je bolji.

"Znali smo da možemo da se nosimo sa njima, danas smo to pokazali i na terenu. Nisam očekivao ovako defanzivnu Zvezdu, iznenadili su nas formacijom, ali mi smo prije svega gledali sebe i mislim da smo ih u svakom segmentu igre nadigrali", zaključio je on.

Bojan Ostojić je komandovao odbrambenom linijom Miloševićevog tima i jedan je od najzaslužnijih za veliku pobjedu.

"Možemo da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Dali smo dva gola i sačuvali naš gol, nismo im dozvolili šansu, pa je jasno da smo zaslužili trijumf. Znači nam mnogo pobjeda, mi se za svaku utakmicu spremamo isto, gledamo našu ekipu i naše dvorište, tako je bilo i danas", rekao je iskusni štoper.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC