• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Slavena nije tukao - on je pretučen

Autor mondo.rs

Makedonski fudbaler Muzafer Ejupi, član ekipe Slaven Belupo, za koga su hrvatski mediji naveli da je uhapšen poslije ulične tuče, zapravo je taj koji je povrijeđen i nalazi se na kućnom liječenju.

 Fudbaler-u-Hrvatskoj-pretucen Izvor: MONDO

Ovaj fudbaler je, zajedno sa svojim prijateljem, učestvovao u tuči prije nekoliko dana u centru Koprivnice, a mediji u Hrvatskoj su u četvrtak prenijeli da je on uhapšen pod sumnjom da je 53-godišnjem muškarcu nanio teške tjelesne povrede.

Međutim, istina je sasvim drugačija.

Njegov klub, hrvatski prvoligaš Slaven Belupo, a potom i policija, objavili su da je, zapravo, on žrtva napada.

"Muškarac od 53 godine sa područja Koprivnice metalnom šipkom je udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj odbrani osumnjičeni 32-godišnjak (prijatelj Ejupija) je uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka i zadao mu udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne povrede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše povrijeđeni", objavila je policija.

Ono u čemu se ne slažu policija i Slaven Belupo jeste težina povreda Muzarefa Ejupija.

Slaven Belupo je na svojoj Facebook stranici objavio kako izgleda ovaj fudbaler. Malo je reći da su povrede sve samo ne lakše - pretprio je ozbiljan udarac iznad desnog oka, a povrijeđeno mu je i lijevo uvo. (zbog autorskih prava nemamo pravo na objavu fotografija).

"Naš igrač Muzafer 'Muzo' Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici i oporavlja se od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih povreda', koje je doživeo prije dva dana. O kakvim 'lakšim' povredama je riječ možemo da vidimo na priloženim fotografijama. 'Muzi' želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na zelene terene kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate", piše u objavi ovog hrvatskog prvoligaša, uz poruku medijima:

"Željeli bismo da apelujemo na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informišu javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima kada se u javnost izlazi sa nedovoljno provjerenim informacijama."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC