• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mahalbašić otišao, Pape novi trener Podrinja

Autor mondo.ba

Promjena na klupi prvoligaša Srpske iz Janje.

Dosadašnji trener Podrinja Zumbul Mahalbašić podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, a nakon što ju je Upravni odbro kluba iz Janje prihvatio, odlučio je da za njegovog nasljednika imenuje Muhameda Jusufovića, legednu ovog semberskog kluba.

"Upravni odbor donio je odluku o tome da promijeni šefa stručnog štaba, a i jednim dijelom prihvatio ostavku dosadašnjeg šefa Podrinja iz Janje Zumbula Mahalbašića. Ovim putem mu se zahvaljujemo što je bio uz nas i što je svoj posao obavljao na profesionalni način. Želimo mu sreću u daljnjem radu i napredovanju. Ulogu šefa stručnog štaba preuzeo je Muhamed Jusufović - Pape, a njegovo pomoćnik će biti Boriša Bodirog. Novom stručnom štabu želimo puno sreće u nastavku prvenstva!", saopšteno je iz Podrinja.

Popularni Pape u nezgodnom trenutku preuzima kormilo, s obzirom da Podrinje poslije osam odigranih kola zauzima posljednje mjesto, sa svega pet bodova, odnosno jednim trijumfom na sedam utakmica, pa mladog stručnjaka sasvim sigurno očekuju pune ruke posla.

Iz Podrinja su najavili da će Jusufoviću u radu pomagati Boriša Bodiroga, još uvijek aktivni fudbaler, odnosno golman ovog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC