• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino: Nadam se da ostajem bar još pet godina

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Nema sumnje da ćemo ostati zajedno i pronaći način da ponovo budemo uspješni'', rekao je menadžer Totenhema nakon slabijeg otvaranja sezone.

Maurisio Poketino, menadžer Totenhema, uprkos tome što klubu ove sezone ne ide najbolje, odbio je mogućnost da napusti klupu, te je izrazio nadu da će ostati u londonskom klubu - još barem pet godina!

Prošlosezonski finalista Lige šampiona u utorak je pretrpio debakl pred domaćim navijačima od Bajerna, koji je slavio rezultatom 2:7.

Uz to krajem prošlog mjeseca Totenhm je ispao iz Liga kupa od niželigaša Kolčestera, a u Premijer ligi zauzima šesto mjesto.

''Ovo je trenutak da ostanemo zajedno. Prihvatam različita mišljenja. To se događa kada ne pobijedite, ne samo u Totenhemu, nego i u drugim klubovima na svijetu. Normalno je da je ta utakmica stvorila mnoga mišljenja i razne glasine, svi moraju da pričaju. Ali na kraju, jedino što se dogodilo je da smo izgubili utakmicu. Nema sumnje da ćemo ostati zajedno i pronaći način da ponovo budemo uspješni. U to nema nikakve sumnje'', naglasio je Poketino za britanske medije, te dodao:

''Pet i po godina na svakoj konferenciji za medije razgovarali smo o mojoj budućnosti. Nadam se, jer još uvijek razgovaramo, da to znači da ću ovdje provesti barem još pet godina.''

Poketino je Totenhem preuzeo 2014. godine, nakon sjajne epizode na klupi Sautemptona.

Prethodno, 47-godišnji Argentinac trenersko ime je gradio u Espanjolu u kojem je okončao igračku karijeru, tokom koje je još igrao za Njuels Old bojs, Pari sen Žermen i Bordo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC